Skip to main content

Γνωστά πρόσωπα της Θεσσαλονίκης σήμερα πωλητές της «σχεδίας»

«Πωλητής για μία ώρα» για το περιοδικό «σχεδία» θα γίνουν σήμερα το πρωί γνωστά πρόσωπα της Θεσσαλονίκης. Που θα βρίσκονται

Θα φορέσουν το κόκκινο γιλέκο και κρατώντας το περιοδικό «σχεδία» ψηλά, θα σταθούν σήμερα το πρωί σε κεντρικά «πόστα» της Θεσσαλονίκης, στέλοντας το δικό τους μήνυμα ενάντια στη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Όλα αυτά στο πλαίσιο των δράσεων της Διεθνούς Εβδομάδας Πωλητών Περιοδικών Δρόμου (International Vendor Week), στις οποίες, βεβαίως, συμμετέχει και το ελληνικό περιοδικό δρόμου.

Στα πόστα τους θα είναι και θα σας περιμένουν ο πρεσβευτής Βέλτιστων Πρακτικών του ΟΗΕ Αλέξανδρος Τανασκίδης (Τσιμισκή και Ίωνος Δραγούμη), ο καλλιτέχνης Γιώργος Μαυρίδης (Τσιμισκή και Αριστοτέλους), η σκηνοθέτρια και ηθοποιός Βαρβάρα Δουμανίδου (Τσιμισκή και Ε. Αμύνης), ο ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου (Τσιμισκή και Κ.Ντηλ), η διευθύντρια του Ιδρύματος «Μέλισσα» Βασιλεία Μαύρου (πλατεία Αγίας Σοφίας), η συγγραφέας Χαρά Χρυσάφη (Τσιμισκή και Π.Π.Γερμανού), η ψυχοθεραπεύτρια Νέλη Βυζαντιάδου (Τσιμισκή και Π.Π. Γερμανού), η κοινωνική ανθρωπολόγος στο Solidarity Now Σοφία Γκαρανέ (Ερμού και Αριστοτέλους), ο καθηγητής Συμβολικής και Δογματικής Θεολογίας στο ΑΠΘ και μουσικός Χρυσόστομος Σταμούλης (Τσιμισκή και Αγ. Σοφίας), η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου (Τσιμισκή και Γρ. Παλαμά), η ραδιοφωνική παραγωγός Πέτρα Καρυώτη (Μητροπόλεως και Αριστοτέλους),οι δημοσιογράφοι Ναυσικά Γκράτσιου (Τσιμισκή και Π. Μελά), Κωστής Ζαφειράκης (Τσιμισκή και Κομνηνών), Νικόλ Καζαντζίδου (Τσιμισκή και Βενιζέλου), Αλεξάνδρα Παπαδάκη (Τσιμισκή και Κ. Ντηλ), Έλενα Παπαδημητρίου (Τσιμισκή και Δ. Γούναρη), Έρη Χριστοφορίδου (Τσιμισκή και Αριστοτέλους), μέλη της ομάδας του TFC Magazine(Τσιμισκή και Π. Μελά), εργαζόμενοι των εταιρειών Oxygen (Τσιμισκή και Δημ. Γούναρη) και Teleperformance (Τσιμισκή και Αγ. Σοφίας), εκπρόσωποι του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου» (Μητροπόλεως και Αγ. Σοφίας), όπως και μαθητές και καθηγητές των εκπαιδευτηρίων «Βασιλειάδη» (Τσιμισκή και Βενιζέλου).