Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022
x

ΓΩΓΟΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ - Η ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΜΕ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ο καθηγητής Παθολογίας απέδωσε την αύξηση των κρουσμάτων εκτός από τους ανεμβολίαστους και στην χαλάρωση των μέτρων - Τι είπε για τις εκκλησίες

«Να υπάρξει μεγάλη προσοχή στα σύνορα με τις άλλες βαλκανικές χώρες που είναι επιβαρυμένες από την πανδημία» ζήτησε ο καθηγητής Παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος και πρόσθεσε ότι υπάρχει μεγάλη συσχέτιση της κατάστασης στην Βόρεια Ελλάδα με την δύσκολη κατάσταση στη Βουλγαρία και τη Ρουμάνια, όπου τα ποσοστά εμβολιασμού είναι πολύ χαμηλά.

Διαβάστε: Στο έλεος του κορωνοϊού η Ρουμανία- Σε αυτοκίνητα ασθενείς με οξυγόνο λόγω έλλειψης κλινών

Ο κύριος Γώγος ανέφερε, μέσω του ΣΚΑΙ, ότι οι άνθρωποι που πάνε στις εκκλησιές επειδή είναι μεγάλης ηλικίας πρέπει να είναι εμβολιασμένοι και δεν είναι κακό να κάνουν κανένα τεστ, όπως επίσης και οι εμβολιασμένοι, παρότι δεν κινδυνεύουν όπως οι εμβολιασμένοι.

Ο κύριος Γώγος απέδωσε την αύξηση των κρουσμάτων εκτός από τους ανεμβολίαστους και στην χαλάρωση των μέτρων όπως η μη χρήση μάσκας στους πολυσύχναστους χώρους κυρίως δε στα νυχτερινά κέντρα και τα μπαρ.

Δήλωσε επίσης ότι η πολιτεία πρέπει να προετοιμαστεί ενόψει του χειμώνα, αναπτύσσοντας περισσότερες κλίνες COVID-19 στα νοσοκομεία και επεκτείνοντας την συνεργασία με τα ιδιωτικά νοσοκομεία.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ