Σάββατο 11 Ιουλίου 2020
x

ΓΟΥΔΙ: Η ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ ΣΕΡΝΕΙ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ (VID)

Βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το OPEN, με την 68χρονη γυναίκα να σέρνει το πτώμα της μητέρας της στο Γουδί.

Είναι οκτώ λεπτά πριν από τις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου, στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου, στο Γουδή, στο κέντρο της Αθήνας.

Η κάμερα καταγράφει καρέ καρέ την 68χρονη μητροκτόνο να σέρνει με μεγάλη δυσκολία την κουβέρτα μέσα στην οποία είναι δεμένη η σορός της μητέρας της.

Διερχόμενοι κάτοικοι της περιοχής κοιτούν με απορία τη γυναίκα να τραβά την κουβέρτα και να την αφήνει στην οδό Σινώπης. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να φανταστεί ότι μέσα στην κουβέρτα βρίσκεται νεκρή και δεμένη η μητέρα της.

Ένας άνδρας με ανοιχτόχρωμο παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο βρίσκεται στη συμβολή της Παπαδιαμαντοπούλου με τη Λοχαγού Γιαννοπούλου και παραμένει στο σημείο κοιτώντας επίμονα την 68χρονη. Δύο λεπτά μετά, η 68χρονη επιστρέφει ξανά στο σημείο όπου βρίσκεται ο άγνωστος άνδρας, στον οποίο φαίνεται αρχικά να του ζητά να απομακρυνθεί, σηκώνοντας το δεξί της χέρι.

Στη συνέχεια, όμως, φαίνεται να μιλά μαζί του, για αρκετά λεπτά.

«Το άφησε απέναντί μου στην πολυκατοικία και λέω ‘’πού πάει τώρα αυτή τρέχοντας’’ και απέναντι από την Παπαδιαμαντοπούλου στο στενό μπροστά σε ένα φαρμακείο στεκόταν ένας κύριος κάποιας ηλικίας και πάει σε αυτόν τον πιάνει λίγο από τον ώμο και τον ταρακουνάει και λέω τώρα τσακώνονται για το χαλί».

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Οpen φαίνεται η 68χρονη να παραμένει για πέντε λεπτά στο σημείο βλέποντας τι συμβαίνει, ενώ ταυτόχρονα οι πρώτοι εργαζόμενοι του συνεργείου του ΟΤΕ αντιλαμβάνονται ότι μέσα στην κουβέρτα βρισκόταν το πτώμα της 92χρονης.

Η μητροκτόνος εξαφανίζεται από τα πλάνα και αρχικά επιστρέφει στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν και έφτασαν στην ταυτότητα του θύματος και διαπίστωσαν πως ζούσε μαζί με την 68χρονη κόρη της.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα της κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη με μονωτική ταινία. Εκεί κατέθεσε στους αστυνομικούς πως το έκανε για να την απαλλάξει από το μαρτύριό της, καθώς έπασχε από άνοια. Η 68χρονη κρατείται στη ΓΑΔΑ και αναμένεται να απολογηθεί για τις πράξεις της στον ανακριτή την Τρίτη το μεσημέρι.    
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ