Skip to main content

Γούλα για Καυτανζόγλειο: Δεν λάβαμε επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (vid)

«Το Καυτανζόγλειο δεν είναι δικό μου για να το διαθέτω μόνη μου και να μπορώ να κάνω συμφωνία χωρίς να ελέγχεται», είπε η πρόεδρος του Σταδίου.

Την ώρα που η προοπτική του Καυτανζογλείου αποτελεί παρελθόν για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσον αφορά τη μετεγκατάσταση της ομάδας την περίοδο κατασκευής της Νέας Τούμπας, η πρόεδρος του δ.σ. του Σταδίου Καλυψώ Γούλα σε δηλώσεις πέταξε το μπαλάκι στον Δικέφαλο του Βορρά για την μη θετική έκβαση των συζητήσεων.

«Εμείς δεν έχουμε κάποια επίσημη θέση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι σταμάτησε η συζήτηση μεταξύ μας σε σχέση με την κατάσταση κατά την διάρκεια της κατασκευής της Νέας Τούμπας. Αν πράγματι είναι αυτή η θέση δεν έχω να προσθέσω κάτι εκτός από το ότι εμείς κάναμε ό,τι είναι δυνατόν για να επισπεύσουμε τις διαδικασίες. Είναι σημαντικό να έρθει ο ΠΑΟΚ στο Καυταντζόγλειο γιατί εκτός από τον στίβο φιλοξενεί και ποδοσφαιρικούς αγώνες. Για να μπορέσει να έρθει, όμως, χρειάζονται συγκεκριμένες παρεμβάσεις που πρέπει να ελεγχθούν από την ΓΓΑ», υποστήριξε η Καλυψώ Γούλα σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ3 για να συμπληρώσει:

«Θέλω να σας πάω πίσω στον χρόνο, περίπου ένα μήνα, την τελευταία φορά που είχαμε επικοινωνία για να γίνει μία συνάντηση ανάμεσα στα μέλη της επιτροπής του Καυταντζογλείου, στον γενικό διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΑ και τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην ουσιαστική κουβέντα για να φιλοξενηθεί μία ομάδα με τους κανόνες της FIFA και της UEFA και λάβαμε μία επιστολή ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί να συμμετέχει στην συνάντηση. Αλλά δεν έχουμε λάβει άλλο επίσημο έγγραφο. Εμείς είμαστε εδώ και περιμένουμε εφόσον το επιθυμεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Μάλιστα, η πρόεδρος της Επιτροπής του σταδίου τόνισε:

«Θέλω να καταστήσω σαφές ότι οτιδήποτε γίνεται στο Καυταντζόγλειο ελέγχεται και εποπτεύεται. Δεν είναι δικό μου για να το διαθέτω μόνη μου και να μπορώ να κάνω συμφωνία χωρίς να ελέγχεται. Αυτός ήταν και ο λόγος που ζητήσαμε στις συναντήσεις που κάναμε να συμμετέχει και ο γενικός διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΑ. Αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει επιλέξει ένα στάδιο που δεν θα χρειάζεται να κάνει παρεμβάσεις που θα ελεγχθούν είναι κάτι που δεν το γνωρίζω. Εγώ επαναλαμβάνω ότι σαν επιτροπή διοίκησης τρέξαμε και ήρθαμε σε επικοινωνία για να γίνουν οι παρεμβάσεις».