Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020
x

ΓΟΥΛΑ: ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

«Θέλει πολύ δουλειά και προτεραιότητα δική μας είναι να νοικοκυρέψουμε το στάδιο», δήλωσε χαρακτηριστικά η νέα πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του.

Για τη νέα διοίκηση του Καυτανζογλείου, τους στόχους αυτής αλλά και το καυτό θέμα της μετακόμισης του ΠΑΟΚ αναφορικά με τη Νέα Τούμπα αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Arena», η Καλυψώ Γούλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η νέα πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Σταδίου:

Για τις ευθύνες της διοίκησης του Καυτανζογλείου Σταδίου: «Καθώς υπάρχουν λίγοι υπάλληλοι και λίγα έσοδα, προτεραιότητα μας είναι να διεκδικήσουμε μεγαλύτερη επιχορήγηση. Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής λειτουργούν άμισθα. Ευθύνη μας είναι η λήψη αποφάσεων και η επιτέλεση μικρών έργων της καθημερινότητας που αφορούν τη συντήρηση του Σταδίου.

Το ποια είναι τα μεγάλα και ποια τα μικρά έργα ορίζεται στη νομοθεσία. Τα μεγάλα έργα τα αναλαμβάνει η Γενική Γραμματεία. Προτεραιότητα δική μας είναι να νοικοκυρέψουμε το στάδιο».

Για το στάδιο: «Θέλει πολύ δουλειά. Υπάρχει μεγάλη διάθεση από τα μέλη χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να βελτιωθεί το στάδιο και να πάρει τη λάμψη του. Φυσικά χρειάζεται και χρήματα. Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε πολύ όρεξη. Μπορούν να συνυπάρξουν στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής».

Για τις συζητήσεις που αφορούν στη μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο: «Είμαστε στη φάση της ενημέρωσης σχετικά με αυτό το θέμα. Έχω ζητήσει να γίνει συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ και υπάρχει επιθυμία να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία ενόψει της Νέας Τούμπας. Δεν νομίζω ότι οι παρεμβάσεις νομικού χαρακτήρα αποτελούν εμπόδιο.

Ξεκινάει η διαδικασία της Νέας Τούμπας από ό,τι έχω ενημερωθεί. Η διοικούσα επιτροπή μπορεί να δρομολογήσει τη διαδικασία.Όπως είπε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός πρέπει σύντομα να βρεθεί μια λύση και για το καλό της πόλης. Επικοινώνησα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να έχουμε επαφή και άμεσα θα κανονιστεί συνάντηση».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ