Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020
x

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΝΟΣΟΥΝ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το Γραφείο θα παρέχει ενημέρωση και κοινωνική στήριξη στο οικογενειακό περιβάλλον ασθενών που νοσηλεύονται συμβάλλοντας στην επικοινωνία τους.

Αρχίζει η λειτουργία Γραφείου Ενημέρωσης των πολιτών για άτομα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος των ασθενών που νοσούν με κορωνοϊό στις κλινικές του Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του νοσοκομείου, οι συνθήκες νοσηλείας των συγκεκριμένων ασθενών χαρακτηρίζονται από απομόνωση από το οικογενειακό τους περιβάλλον και περιορισμούς στην επικοινωνία. Το Γραφείο Ενημέρωσης στελεχώνεται από τις κοινωνικές λειτουργούς του Νοσοκομείου και θα παρέχει ενημέρωση και κοινωνική στήριξη στο οικογενειακό περιβάλλον ασθενών που νοσηλεύονται επιχειρώντας να συμβάλλει στη διαχείριση της περιορισμένης επικοινωνίας μεταξύ τους που καθίσταται πρακτικά αδύνατη λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών.

Το Γραφείο Ενημέρωσης λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα ως Παρασκευή από 8π.μ. έως 3μ.μ. Tηλέφωνο επικοινωνίας 2313 307214, email:koinyp@gpapanikolaou.gr

«Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να τηρούν τις οδηγίες και να συνεργαστούν για να βοηθήσουν το ήδη επιβαρυμένο σύστημα υγείας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα υπενθυμίζεται για όποιον επιθυμεί να δώσει αίμα: 

Από 23 έως 29 Νοεμβρίου, Δευτέρα-Παρασκευή 12μ.μ.-7μ.μ., Σάββατο και Κυριακή 8.30π.μ.-2.30μ.μ. στο Α ΚΑΠΗ Ευόσμου-Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου 

Και για όποιον είναι κοντά στο Νοσοκομείο η αιμοδοσία λειτουργεί κανονικά στο γνωστό κτήριο δίπλα στην πύλη του Νοσοκομείου, όλες της ημέρες εκτός Σαββάτου 8.30π.μ. – 2μ.μ. και Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 5μ.μ.- 8μ.μ.

Προσοχή

Έντυπο μετακίνησης:Β1, SMS : 13033, 1 Αιμοδοσία
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ