Skip to main content

Τηλεδιάσκεψη για τα προβλήματα των ασφαλισμένων του νομικού κλάδου

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε για θέματα που απασχολούν τους ασφαλισμένους του νομικού κλάδου αλλά και της καθημερινότητα τους

Θέματα που απασχολούν τους ασφαλισμένους του νομικού κλάδου βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης του διοικητή του ΕΦΚΑ Χρήστο Χάλαρη, του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Στάθη Κουτσοχήνα και του ταμία του συλλόγου Αναστάσιου Ντούγκα, με την Μαρία Αντωνίου, επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στην Θεσσαλονίκη.

Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, που αφορούν την καθημερινότητα των δικηγόρων κυρίως στο κομμάτι των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων απέναντι στον ασφαλιστικό τους φορέα.

Προηγήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη με τον Πρόεδρο και τον Ταμία του Συλλόγου, όπου αναφέρθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν έντονα την δικηγορική κοινότητα της Θεσσαλονίκης.

Η κυβέρνηση είναι συνομιλητής με όλους τους θεσμικούς φορείς και επιδιώκει την αγαστή συνεργασία και επίλυση χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, όπως τονίζεται στο δελτίο τύπου.