Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021
x

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε για θέματα που απασχολούν τους ασφαλισμένους του νομικού κλάδου αλλά και της καθημερινότητα τους

Θέματα που απασχολούν τους ασφαλισμένους του νομικού κλάδου βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης του διοικητή του ΕΦΚΑ Χρήστο Χάλαρη, του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Στάθη Κουτσοχήνα και του ταμία του συλλόγου Αναστάσιου Ντούγκα, με την Μαρία Αντωνίου, επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στην Θεσσαλονίκη.

Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, που αφορούν την καθημερινότητα των δικηγόρων κυρίως στο κομμάτι των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων απέναντι στον ασφαλιστικό τους φορέα.

Προηγήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη με τον Πρόεδρο και τον Ταμία του Συλλόγου, όπου αναφέρθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν έντονα την δικηγορική κοινότητα της Θεσσαλονίκης.

Η κυβέρνηση είναι συνομιλητής με όλους τους θεσμικούς φορείς και επιδιώκει την αγαστή συνεργασία και επίλυση χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, όπως τονίζεται στο δελτίο τύπου.  
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ