Skip to main content

Θεσσαλονίκη: H μεγαλύτερη γιορτή ηλεκτροκίνησης από την GRC TECH-BLAUPUNKT

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η επικοινωνία προς το ευρύ κοινό της ηλεκτροκίνησης ποδηλάτων και πατινιών Blaupunkt και η εκμάθηση του ΚΟΚ.

Στην πλατεία Αριστοτέλους έλαβε χώρα η μεγαλύτερη Γιορτή της Ηλεκτροκίνησης, με πρωτιά Πανευρωπαϊκή στις 08 και 09 Μαϊου 2021 από την GRC TECH – BLAUPUNKT.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η επικοινωνία προς το ευρύ κοινό της ηλεκτροκίνησης ποδηλάτων και πατινιών Blaupunkt και η εκμάθηση του ΚΟΚ τον οποίο πρέπει να ακολουθούν οι αναβάτες.

Η GRC TECH – BLAUPUNKT, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «εξασφάλισε συνέντευξη από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Μυλωνάς ώστε να βοηθήσει στην εκμάθηση του ΚΟΚ».

Όπως αναφέρει σχετικά η εταιρεία «χειροτεχνίες ήταν διαθέσιμες, ώστε το κάθε παιδί να έχει δυνατότητα να βάψει το δικό του ποδήλατο, με όλα τα προβλεπόμενα μέσα προστασίας».

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από διενέργεια face painting για παιδιά και μεγάλους που παρευρέθηκαν εκεί αλλά μοιράστηκαν και πολλά δώρα με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης Σωκράτης Δημητριάδης και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχάλης Κούπκας παρευρέθηκαν και έκαναν test ride στα ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια.

Η εταιρεία διέθεσε 500 συμβολικά δώρα Blaupunkt. Παράλληλα, στην κλήρωση δώρων που θα γίνει στις 26/05/2021 και θα ανακοινωθούν από εκεί.

Σωκράτης Δημητριάδης και Μιχάλης Κούπκας

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Κούπκας, Σωκράτης Δημητριάδης