Skip to main content

Γρεβενά: 42χρονος ρήμαξε παγκάρια από πέντε εκκλησίες

Ο 42χρονος αφού μπήκε σε Ιερούς Ναούς της ευρύτερης περιοχής των Γρεβενών, παραβίασε τα παγκάρια αυτών και αφαίρεσε συνολικά 290 ευρώ από τα παγκάρια.

Συνολικά πέντε περιπτώσεις κλοπής από ιερούς ναούς σε περιοχές των Γρεβενών με δράστη έναν 42χρονο αλλοδαπό εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας της περιοχής.

Σε βάρος του άνδρα που έδρασε από τα μέσα Οκτωβρίου έως τις αρχές Νοεμβρίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 42χρονου αλλοδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 42χρονος με τον ίδιο τρόπο  διέπραξε συνολικά πέντε κλοπές από Ιερούς Ναούς σε περιοχές των Γρεβενών.

Ο 42χρονος αφού εισήλθε από ανασφάλιστες εισόδους σε Ιερούς Ναούς της ευρύτερης περιοχής των Γρεβενών, παραβίασε τα παγκάρια αυτών και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 290€.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.