Skip to main content

Γρεβενά: Μετέφεραν πάνω από 45 κιλά κάνναβη στο πορτ μπαγκάζ του ΙΧ τους (φωτο+vid)

Κατά τη διάρκεια ελέγχου ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε σε σήμα και μετά από καταδίωξη βρέθηκε στο ΙΧ η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν σήμερα πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος δύο Αλβανοί υπήκοοι 22 και 27 ετών, για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια ελέγχων πάνω στο οδικό δίκτυο, εντοπίστηκε σε περιοχή της Καστοριάς, ΙΧ του οποίου ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο.

Ακολούθως το όχημα ακινητοποιήθηκε σε περιοχή των Γρεβενών και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι, ο 22χρονος οδηγός με την 27χρονη συνοδηγό μετέφεραν από κοινού τρεις ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 45 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 45 κιλών και 650 γραμμαρίων.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.