Skip to main content

Γρεβενά: Προσωρινά κρατούμενος ο 51χρονος που μαχαίρωσε ζευγάρι

Ο δράστης θα κρατηθεί προσωρινά στο ψυχιατρικό τμήμα των φυλακών Κορυδαλού. Τι ανέφερε στην απολογία του στον εισαγγελέα για τη επίθεση.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών, ο 51χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της διπλης απόπειρας ανθρωποκτονίας, στα Γρεβενά.

Ο 51χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι στις 14 Σεπτεμβρίου, έναν 73χρονο και την 45χρονη σύζυγό του. η απόπειρα δολοφονίας σημειώθηκε μετά από καβγά που ξέσπασε για άγνωστο λόγο.

Από την αιματηρή επίθεση, τραυματίστηκε σοβαρά ο 73χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γρεβενών, ενώ δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο υγεία της 46χρονης.

Διαβάστε: Γρεβενά: Μαχαίρωσε ζευγάρι που τον φιλοξενούσε προσωρινά - Συνελήφθη 51χρονος

Ο 51χρονος συνελήφθη από την αστυνομία και ο προϊστάμενος της Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Γρεβενών άσκησε ποινική δίωξη κατά του συλληφθέντος για 4 πράξεις απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και κατά συρροή από δράστη που βρίσκεται σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για ολποφορία, οπλοχρησία και απείθεια.

Ο δράστης, ενώπιον του εισαγγελέα παράδεχτηκε ότι τους μαχαίρωσε «γιατί θόλωσε το μυαλό του από την συμπεριφορά του ζευγαριού».

Ο 51χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλού, όπου υπάρχει ψυχιατρικό τμήμα.

Πηγή: ertnews