Skip to main content

Νεκρός 31χρονος που παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα

Ο νεαρός ενώ έκανε snowboard παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο. Κατέληξε στο νοσοκομείο Γρεβενών.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 31χρονος όταν παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα την ώρα που έκανε snowboard στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας.

Ο νεαρός ταξίδεψε μαζί με φίλους του από την Αθήνα στο χιονοδρομικό κέντρο. Σήμερα το μεσημέρι έκανε snowboard με άλλους τέσσερις φίλους του εκτός πίστας στην κορυφή «Γαλανή» της Βασιλίτσας, και ενώ το το χιονοδρομικό κέντρο ήταν κλειστό. Η παρέα δοκίμασε να κάνει snowboard σε μέρος όπου το χιόνι ήταν «απάτητο». Η χιονοστιβάδα που δημιουργήθηκε παρέσυρε τους πέντε φίλους, με τον 31χρονο να πέφτει πάνω σε ένα δέντρο, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γρεβενών.

Όπως δήλωσε στη Voria.gr ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Παντελής Αλεξιάδης, οι διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν τον νεαρό στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και σε κατάσταση υποθερμίας. Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης επί δύο ώρες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.