Skip to main content

Γρηγόρης Ζαρωτιάδης: Εμείς δεν χρωστάμε κομματικές επιταγές

Ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης στη συνέντευξή του υπογράμμισε ότι η “Υψίπολις” μπορεί να αποτελέσει την εναλλακτική προοπτική της πόλης.

“Με τον κ. Ταχιάο μας χωρίζει μία πολιτική άβυσσος. Θεωρούμε ότι πιέζεται σε μία πορεία άγριας μετάλλαξης του λόγου του, χρησιμοποιώντας εκφράσεις που δεν τον τιμούν και δεν τιμούν και τους υπολοίπους. Νομίζω ότι αυτό είναι λάθος. Είναι μία ροπή προς έναν εκφασισμό του δημόσιου λόγου”.

Τη δήλωση αυτή έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ Γρηγόρης Ζαρωτιάδης σε συνέντευξή του στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Newn.gr.

Ο κ. Ζαρωτιάδης υπογράμμισε ότι η “Υψίπολις” μπορεί να αποτελέσει την εναλλακτική προοπτική της πόλης απέναντι σε όλους εκείνους που εκφράζουν τη συντήρηση ενώ τόνισε ότι διαθέτει τον πιο ώριμο προγραμματικό λόγο και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με συγκεκριμένες προτάσεις που έχουν, ήδη, κατατεθεί.

“Διαπιστώνουμε πως υπάρχει μία φτώχεια της μέχρι σήμερα αυτοδιοικητικής κατάστασης στην πόλη μας καθώς με λύπη μας βλέπουμε ότι δεν διατυπώνεται άλλος προγραμματικός αντίλογος” είπε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε ότι μέσα από την τοποθέτηση των συνδυασμών για τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη θα αναδειχθεί και ο διαφορετικός πολιτικός τους λόγος.

“Έχει σημασία οι πολίτες να αναγνωρίσουν τη διαφορετική πολιτική ταυτότητα του καθενός. Άλλο, όμως, αυτό και άλλο οι κομματικές επιταγές. Εμείς, κομματικές επιταγές δεν οφείλουμε σε κανέναν”, είπε.