Skip to main content

Γρόλλιος: Για να βρεθεί λύση στην ΚΑΕ Άρης, πρέπει να λυθούν τα ban

«Δεν προσκλήθηκε να βοηθήσει τον Άρη ο κ. Γουλιέλμος. Ήρθε από μόνος του και ανέλαβε τα ηνία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός νομικός.

Για την γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Άρη, με θέμα την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ μίλησε στον ρ/σ «Arena», ο Χρήστος Γρόλλιος τονίζοντας τι πρέπει να γίνει τις επόμενες ημέρες για να ξεφύγει από τα προβλήματα το τμήμα και ο Δημήτρης Γουλιέλμος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γνωστός νομικός:

Για τον τίτλο που θα έβαζε στην συνέλευση: «Προσδοκία και ευσεβείς πόθοι. Το ένα είναι θετικό, το άλλο αρνητικό».

Για το τι συνέβη στο «Nick Galis Hall» και την επόμενη μέρα της ΚΑΕ Άρης: «Νομίζω, ότι πρέπει να κινητοποιηθεί ο Άρης. Αν είναι να το κάνει η ΚΑΕ, πρέπει να το κάνει σύντομα. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος θέλησε να αλλάξει την ημερομηνία της συνέλευσης και το έπραξε. Αυτές τις μέρες που μεσολάβησαν, υπήρξαν εξελίξεις. Θέλουμε ν’ ακούσουμε τα σχέδια και του Σούλη Μαρκόπουλου, ο οποίος ανακοινώθηκε. Είχαμε την ανακοίνωση μερικών χορηγιών και νέο Δ.Σ. Είχε ένα θετικό πρόσημο η κινητοποίηση και θέλω να πιστεύω μέχρι την τακτική συνέλευση του Α.Σ. Άρης, θα υπάρξουν εξελίξεις από την ΚΑΕ Άρης, ώστε να μπορούμε να είμαστε πιο ήσυχοι.

Διαφορετικά, υπάρχει πρόβλημα. Οι Αρειανοί που κυκλοφορούμε στην πόλη και βλέπουμε τι συμβαίνει, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει μια ανησυχία και πρέπει κάτι να γίνει. Αν δεν έχει την δυνατότητα ο μεγαλομέτοχος, που έχει το 90% των μετοχών, πρέπει να βρεθεί μια λύση. Το θέμα είναι οικονομικό αυτή τη στιγμή και πρέπει να δούμε αν κάποιοι θέλουν να βοηθήσουν. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος πρέπει να πει σε όλους, τι πραγματικά μπορεί να κάνει.

Στην συνέλευση είπε, ότι περιμένει τους φίλους της ομάδας να αγοράσουν διαρκείας για να λυθεί το ban, κι αυτός θα διπλασιάσει το ποσό που θα μαζέψει ο κόσμος. Εμένα με ανησυχεί αυτό. Αυτό σημαίνει, ότι έχει κάποιο ποσό που μπορεί να διαθέσει, οπότε θα μπορούσε να το διαθέσει από την αρχή και να μην αναζητά τη συνδρομή των φιλάθλων, οι οποίοι θα έρθουν όταν θα παρουσιάσει κάτι η ομάδα. Δεν γίνεται να τους καλέσει να αγοράσει τις καρτέλες διαρκείας και στη συνέχεια να λύσει τα προβλήματα της ΚΑΕ.

Όταν υπήρχε ειλικρίνεια και όλοι γνωρίζανε τα πραγματικά προβλήματα, είχε 3.000 διαρκείας το τμήμα. Η διοίκηση του Λευτέρη Αρβανίτη, είχε επίσης ban, αλλά οι Αρειανοί ξέρουν να βοηθάνε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, πρέπει να δείξεις κάτι για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του κόσμου. Αν αναφέρεις ότι αυτό που θα βάλει ο κόσμος, εσύ θα το διπλασιάσεις, πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις σε όλα τα ποσά. Δηλαδή, αν βάλει 200.000 ευρώ ο κόσμος, θα πρέπει να τα κάνεις 400.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει, ότι έχεις 200.000 ευρώ να διαθέσεις ήδη. Γιατί δεν λύνεις το ban τότε, χωρίς τη βοήθεια του κόσμου;

Δεν προσκλήθηκε να βοηθήσει τον Άρη ο κ. Γουλιέλμος. Ήρθε από μόνος του και ανέλαβε τα ηνία. Έχει συνεισφέρει ένα σοβαρό χρηματικό ποσό και έχουν διευθετηθεί υποχρεώσεις, αλλά το να μεταθέτουμε συνέχεια το σοβαρό πρόβλημα της ΚΑΕ, δεν βοηθάει σε κάτι. Πρέπει να βρεθεί οριστική λύση. Για να έρθει λύση, πρέπει να αρθεί το ban».