Skip to main content

ΓΣΕΕ: Δίκαιος ο αγώνας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Η Συνομοσπονδία τονίζει πως «στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων» και καλεί τη διοίκηση του ΟΑΣΘ «να βάλει την υπογραφή της» στη Συλλογική Σύμβαση.

Δίκαιο χαρακτηρίζει η ΓΣΕΕ «τον αγώνα» των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, οι οποίοι προχώρησαν σήμερα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από τα γραφεία του Οργανισμού επί της Παπαναστασίου στη Θεσσαλονίκη, διεκδικώντας την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

«Η Διοίκηση του ΟΑΣΘ, παρά τις συνεχείς πιέσεις του Σωματείου των Εργαζομένων για τη διενέργεια ενός ουσιαστικού και ειλικρινή διαλόγου με στόχο την υπογραφή ΣΣΕ, όχι μόνον αποφεύγει αυτόν το διάλογο αλλά όπως έχουν κατ επανάληψη καταγγείλει οι εργαζόμενοι, προβαίνει σε μονομερείς ενέργειες εις βάρος των θεσμικών και μισθολογικών τους κατακτήσεων» σημειώνει η Συνομοσπονδία.

Και προσθέτει: «Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων του ΟΑΣΘ και καλεί τη Διοίκηση του Οργανισμού να βάλει την υπογραφή της σε μία Συλλογική Σύμβαση που θα διασφαλίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων και θα προσφέρει παράλληλα στη Θεσσαλονίκη μία συγκοινωνία που θα εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους κατοίκους της πόλης».