Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020
x

ΓΣΕΒΕΕ: OΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΕΣ

Η ΓΣΕΒΕΕ θα στηρίξει ενεργά κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην οικονομική ανάπτυξη είπε ο πρόεδρος της, Γιώργος Καββαθάς.

Ελπιδοφόρες για χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες χαρακτηρίζει τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καββαθάς εκτιμά πως «οι εξαγγελίες για ένα νέο επιτελικό κράτος, με αναμόρφωση διευθύνσεων, γραμματειών και νευραλγικών υπηρεσιών, δημιουργούν την ελπίδα αποτελεσματικής αντιμετώπισης της γραφειοκρατίας, που αποτελεί εμπόδιο και δημιουργεί μεγάλο κόστος σε χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες».

Επιπλέον, ο κ. Καββαθάς χαιρετίζει τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις, για περαιτέρω διευκόλυνση όσων έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, αναστολή ισχύος ΦΠΑ στις μεταβιβάσεις ακινήτων κ.α., βρίσκονται σε αντιστοιχία με χρόνια αιτήματα της ΓΣΕΒΕΕ.

Παράλληλα, ο κ. Καββαθάς επαναφέρει το αίτημά του για άμεση λειτουργία της Αναπτυξιακής Τράπεζας, που θα καλύψει το κενό το οποίο υφίσταται στη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

«Η ΓΣΕΒΕΕ, εκφράζοντας τα συμφέροντα εκατοντάδων χιλιάδων μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών που πλήρωσαν δυσανάλογα μεγάλο τίμημα την περίοδο 2010-2018, θα στηρίξει ενεργά, στο μέτρο του δυνατού και των δυνάμεων της, κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην οικονομική ανάπτυξη, την ευημερία και την κοινωνική σταθερότητα» καταλήγει ο κ. Καββαθάς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ