Skip to main content

ΠΑΟΚ: Χωρίς Καντουρί,Ζαμπά,Μαουρίσιο και Βαρέλα στη ρεβάνς με Πανιώνιο

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα προσπαθήσει να είναι διαθέσιμος για Παναθηναϊκό ενώ ο συμπατριώτης του έχει πόνους στον λαιμό και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Την προετοιμασία τους για την αυριανή ρεβάνς κυπέλλου εναντίον του Πανιωνίου στην Τούμπα ολοκλήρωσαν (δείτε εδώ) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Η σημερινή προπόνηση αφορούσε την τακτική προσέγγιση του αγώνα κόντρα στον «Ιστορικό» από τον οποίο και θα λείψουν τρεις ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, στο ιατρικό δελτίο υπάρχει το όνομα του Ομάρ Ελ Καντουρί καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση για θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί τετρακέφαλο. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση έπειτα από τέσσερις εβδομάδες.

Ο Λέο Ζαμπά σύμφωνα με τ’ αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων έχει μια κάκωση στον αριστερό τετρακέφαλο και θα γίνει προσπάθεια να είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Μικροπρόβλημα αντιμετωπίζει κι ο Ζοσέ Μαουρίσιο που στο ντέρμπι με τον Άρη δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στον λαιμό με αποτέλεσμα να έχει πόνους, έτσι προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να προφυλαχθεί.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Σάxoβ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε, Ακπόμ και Σβιντέρσκι.

Σημειώνεται πως έμεινε εκτός και ο Φερνάντο Βαρέλα για λόγους ξεκούρασης και αποφόρτισης.