Skip to main content

H Bill Cost επεκτείνεται και κατεβαίνει στην Τσιμισκή

Με την είσοδο του στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το brand αποκτά ισχυρότερη παρουσία στα καταναλωτικά… δρώμενα της πόλης.

Στην επέκταση της επενδύει η ελληνική εταιρεία Bill Cost, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του γυναικείου ενδύματος σε Ελλάδα και Κύπρο. Σύντομα αναμένεται να αποκτήσει παρουσία στην οδό Τσιμισκή, στον αριθμό 69, προσθέτοντας έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των καταστημάτων της.

Ήδη το κατάστημα που θα στεγάσει την σειρά ενδυμάτων της εταιρείας είναι στο στάδιο της διαμόρφωσης καθώς μέχρι πρότινος στέγαζε αλυσίδα ελληνικών υποδημάτων.  

Το brand, δεν συστήνεται για πρώτη φορά στο γυναικείο κοινό της Θεσσαλονίκης, καθώς διαθέτει ήδη κατάστημα στο εμπορικό κέντρο One Salonica Outlet και corner στο Attica, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Ωστόσο με την είσοδο του στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, αποκτά ισχυρότερη παρουσία στα καταναλωτικά… δρώμενα της πόλης.   

Η Bill Cost, από την πρώτη ημέρα δημιουργίας της κατόρθωσε να καθιερωθεί ως ένα δημοφιλές εμπορικό σήμα, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την κατασκευή, συνδυάζοντας τα κλασικά στοιχεία της μόδας με τις τελευταίες τάσης της υψηλής ραπτικής. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως συχνά τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι αποκλειστικής εισαγωγής.

Για την Bill Cost, Β. Κωσταρίδης ΑΒΕΕ, όλα ξεκίνησαν τηον Οκτώβριο του 1984, όταν δημιουργήθηκε η εταιρεία στοχεύοντας να προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών στο γυναικείο καταναλωτικό κοινό. Η εταιρεία που επεκτείνεται και με τη μέθοδο του franchise, διαθέτει προϊόντα της χονδρικώς σε ένα μεγάλο πελατολόγιο σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1994 στον κλάδο των λιανικών πωλήσεων, με το πρώτο της κατάστημα στη Δάφνη.

Σήμερα διαθέτει καταστήματα στην Αθήνα: σε Ερμού, Γλυφάδα, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Καλλιθέα, Σπάτα (στο McArthurGlen Designer Outlet), αλλά και στην περιφέρεια σε Χανιά, Κώ, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Λάρισα καθώς και στην Κύπρο σε Πάφο και Λευκωσία. Επιπρόσθετα, η  εταιρεία που διαθέτει και δυναμικό e-shop, διατηρεί corners, σε εμπορικά κέντρα και καταστήματα ανά την Ελλάδα.