Skip to main content

H δανέζικη Jysk ανοίγει το πέμπτο της κατάστημα στην Ελλάδα

Ο όμιλος με τα είδη σπιτιού επεκτείνει το δίκτυό του στην Ελλάδα. Σχεδιάζονται νέα καταστήματα από το Σεπτέμβριο και μετά.

Την Πέμπτη, 25 Αυγούστου, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK θα ανοίξει το πέμπτο της κατάστημα στην Ελλάδα, στις Αχαρνές, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2015 και μέχρι το τέλος του έτους ακολούθησαν άλλα τρία καταστήματα (σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ελληνικό) καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr. Ενάντια στο ρεύμα των αποχωρήσεων πολυεθνικών εταιρειών από την χώρα μας η JYSK αποφάσισε να επενδύσει στην Ελλάδα και στο πλάνο της εταιρείας είναι το άνοιγμα αρκετών νέων καταστημάτων μέσα στο επόμενο οικονομικό της έτος που ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο του 2016.

«Η JYSK είναι μια Δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και την σωστή εξυπηρέτηση του. Στα πλαίσια αυτά βασίζεται και η στρατηγική της σχετικά με την εύρεση και υλοποίηση των νέων καταστημάτων της, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα» αναφέρει ο κος Γιώργος Τσιρώνης, Περιφερειακός Διευθυντής της JYSK.

Το κατάστημα JYSK βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Καραμανλή και Θρακομακεδόνων. Έχει κάλυψη 950 τ.μ. και σε αυτό απασχολούνται 10 υπάλληλοι.