Skip to main content

H Endless EC υποστηρίζει για δεύτερη χρονιά την οργάνωση Ithaca Laundry

Η Endless EC κάθε χρόνο ενισχύει την προσπάθεια της Ithaca στη βελτίωση των καθημερινών συνθηκών διαβίωσης των αστέγων, με τη διανομή hygiene kits.

Η Εndless EC στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης και του οράματος της για επιστροφή αγάπης και αξίας στην κοινωνία, προχωρά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην υποστήριξη της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Ithaca.

Η συμβολή της Endless EC είναι πολύτιμη στη συνέχιση της λειτουργίας της Ithaca, αλλά και στην υποστήριξη των ωφελούμενών της ώστε όλοι να είναι ασφαλείς και προστατευμένοι. Επιπλέον, κάθε χρόνο ενισχύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της Ithaca στη βελτίωση των καθημερινών συνθηκών διαβίωσης των αστέγων, με τη διανομή hygiene kits, που περιλαμβάνουν απορρυπαντικά, χαρτικά και εργαλεία καθαρισμού.

Πιο συγκεκριμένα, η Endless EC για το ξεκίνημα του 2022 διέθεσε στην υποστήριξη λειτουργίας της Ithaca:

  • 10 κιβώτια χαρτικών προϊόντων
  • 5 κιβώτια χλωροκαθαριστικών
  • 2 κιβώτια με σφουγγαράκια και σπογγοπετσέτες.

Επίσης σε συνεχή επαφή με την οργάνωση, θα καλύψει κάθε περαιτέρω ανάγκη σε βασικά προϊόντα χαρτιού και απορρυπαντικών.

«H Endless EC δείχνει για άλλη μία φορά έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο, υποστηρίζοντας ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η συνεισφορά της εταιρείας στο κοινωνικό σύνολο και η ευαισθητοποίηση προς το περιβάλλον καθοδηγούν τα βήματά της. Για αυτό δεν γινόταν να απουσιάζει από μια τόσο σημαντική δράση όπως αυτή της Ithaca», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά με την Ithaca:

H μη κερδοσκοπική Οργάνωση Ithaca ιδρύθηκε το 2015 και στοχεύει στην επανένταξη και στη αύξηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης των αστέγων και άλλων ευάλωτων ομάδων. H Ithaca λειτουργεί την, πρώτη στην Ευρώπη, κινητή μονάδα πλυντηρίου ρούχων παρέχοντας υπηρεσίες υγιεινής και ευκαιρίες εργασιακής επανένταξης σε ανθρώπους από κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει 7.900+ ανθρώπους, συμπληρώνοντας πάνω από 26.000 επισκέψεις, παραδίδοντας 130+ τόνους καθαρών ρούχων. Με την παροχή ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας, έχει ήδη ανταποκριθεί σε πάνω από 460 αιτήματα ωφελούμενων, ενώ έχει συμβάλει επιτυχώς στην εργασιακή επανένταξη 10 ατόμων από ευάλωτες ομάδες.

Σχετικά με την Endess EC:

Η Endless EC είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία προϊόντων χάρτου “Tissue”, την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών καθώς και την εμπορεία ειδών προσωπικής υγιεινής και συναφών ειδών. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες του κλάδου Χαρτιού – Απορρυπαντικού και βρίσκεται στη λίστα των μεγαλύτερων εταιρειών της Ελλάδας, με βάση τη λίστα της ICAP, απασχολώντας 250 άτομα προσωπικό. Η εταιρία αποτελεί Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μιας Κοινότητας αμιγώς ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων που διατηρούν την Έδρα, την παραγωγή και την ιδιοκτησία τους στην Ελλάδα.