Skip to main content

H γιορτή του burger επιστρέφει ξανά στην πρωτεύουσα της γεύσης

Από την Παρασκευή 31 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου, το Burger Fest - Θεσσαλονίκη 2019 μετατρέπει τη ΔΕΘ σε σημείο συνάντησης των burger lovers.

To Burger Fest, το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό food festival αφιερωμένο στο burger, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, για ένα ακόμα ζουμερό και γευστικό, ανοιξιάτικο τριήμερο!

Από την Παρασκευή 31 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου, το Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2019  μετατρέπει ξανά τη Δ.Ε.Θ. στο σημείο συνάντησης των απανταχού burger lovers!

Μετά από την εξαιρετικά επιτυχημένη περσινή διοργάνωση όπου δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γευστικές προτάσεις από τα καλύτερα burger houses της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Αθήνας, το Burger Fest ανανεώνει το ραντεβού για τρείς μέρες γεμάτες μουσική, γεύσεις, happenings και χαμόγελα. Τρεις μέρες , όπου οι λάτρεις του καλού φαγητού θα έχουν ξανά τη δυνατότητα να γευτούν τα αγαπημένα παραδοσιακά burgers, να πειραματιστούν δοκιμάζοντας νέους συνδυασμούς, να πιουν άφθονη μπίρα και να χορέψουν στο ρυθμό του πλούσιου συναυλιακού προγράμματος και των dj Set.

«Στις 31 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου, απλώς ακολουθήστε τη μυρωδιά, θα σας οδηγήσει στη Δ.Ε.Θ.», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές.