Skip to main content

H Jysk λανσάρει online στη παγκόσμια αγορά νέα γκάμα προϊόντων

Στην Ελλάδα και σε ακόμη 17 χώρες, προϊόντα σκανδιναβικού design από την Jysk, που μέχρι τώρα προσφέροντας μόνο στις βόρειες χώρες.

Λόγω της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης για έπιπλα, λευκά είδη και είδη διακόσμησης εσωτερικών χώρων με σκανδιναβικό design, η JYSK επεκτείνει την γκάμα της σε online προϊόντα σε ακόμα περισσότερες χώρες. Έτσι η JYSK κάνει πλέον διαθέσιμα σε πελάτες 18 χωρών, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα, προϊόντα που μέχρι τώρα ήταν προς πώληση μόνο στη Βόρεια Ευρώπη.

Αυτό γίνεται σε συσχετισμό με τη νέα καμπάνια της αλυσίδας, που ονομάζεται «JYSK Favourites», η οποία προωθεί μια μεγάλη λίστα νέων προϊόντων σε όλες τις χώρες.

«Η καμπάνια JYSK Favourites είναι ή αρχή ενός νέου, παγκόσμιου τρόπου σκέψης σε ότι έχει να κάνει με την γκάμα μας. Θα συνεχίσουμε να  διαφοροποιούμε τη γκάμα των προϊόντων που παρουσιάζουμε στα καταστήματά μας. Το νέο στοιχείο είναι ότι πλέον κάνουμε διαθέσιμο διαδικτυακά το σκανδιναβικό design σε ακόμα περισσότερους πελάτες μέσω tablets στα καταστήματα αλλά και μέσω του web shop της JYSK» εξηγεί ο  Peter Andsager, executive vice president για το τμήμα Αγορών της JYSK.

Πιο συγκεκριμένα, 150 προϊόντα έχουν ήδη μεταφερθεί από το κέντρο διανομών της JYSK στο  Uldum της Δανίας, στο κέντρο διανομών της εταιρείας στο Radomsko, στην Πολωνία. Μέσω αυτής της κίνησης καθίσταται πλέον δυνατή η διανομή των νέων προϊόντων σε ακόμα περισσότερες χώρες.

Σε συσχετισμό με την καμπάνια JYSK Favourites, η γκάμα έχει ανανεωθεί με μια μακρά λίστα νέων προϊόντων, που συνδυάζουντο σκανδιναβικό design με τις διεθνείς τάσεις στη διακόσμηση, ειδικά στα πολυχρηστικά έπιπλα, τα υφάσματα και τα είδη διακόσμησης εσωτερικού χώρου.

Η νέα, παγκόσμια γκάμα είναι διαθέσιμη στις εξής 18 χώρες: Δανία, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Σλοβακία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Σερβία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ελλάδα.