Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020
x

H LAUDAMOTION ΣΥΝΔΕΕΙ ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ

Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση τόσο στην ιστοσελίδα της Laudamotion όσο και της Ryanair. Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια.

Μεγάλη επέκταση της βάσης στη Βιέννη για τη χειμερινή περίοδο 2019-20, ανακοίνωσε η αυστριακή χαμηλού κόστους εταιρεία Laudamotion, η πρώην flyniki του Νίκι Λάουντα, εξαγορασμένη πια από τη Ryanair, με την προσθήκη στο δίκτυό της 21 νέων προορισμών, μεταξύ των οποίων η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας, τα δρομολόγια θα εκτελούνται ως εξής:

-Αθήνα-Βιέννη, καθημερινά από 27 Οκτωβρίου. Αναχώρηση από Αθήνα στις 10:30, επιστροφή από Βιέννη στις 06:45.

-Θεσσαλονίκη-Βιέννη, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, από 29 Οκτωβρίου. Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 21:40, επιστροφή από Βιέννη στις 18:20.

Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση τόσο στην ιστοσελίδα της Laudamotion όσο και της Ryanair. Η Laudamotion αποφάσισε, εφεξής να φέρει τον τίτλο Lauda στα αεροσκάφη της, όπως παλαιότερα η Lauda Air.

Από Θεσσαλονίκη για Βιέννη πετάει ήδη η Wizzair, διαφορετικές μέρες αλλά ίδιες ώρες, με αεροσκάφη Α-321 των 235 θέσεων. Έτσι προσφέρεται στο επιβατικό κοινό η δυνατότητα να συνδυάσει πτήσεις και από τις δύο εταιρείες σε αναχώρηση και επιστροφή, κατά πως βολεύει τον κάθε επιβάτη. Επίσης, τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη υπάρχουν καθημερινές πτήσεις της Austrian.

Η Laudamotion έχει στόλο που αποτελείται από 19 αεροσκάφη Α-320 και Α-321, τα οποία θα αυξηθούν σε 25 το φετινό καλοκαίρι και σε 30 το 2020. Παράλληλα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την παραγγελία 50 αεροσκαφών Α321Νeo με οψιόν για άλλα 50.

Κρατήσεις γίνονται στις ιστοσελίδες www.laudamotion.com και www.ryanair.com.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ