Skip to main content

H&M και Swarovski σύντομα στο εμπορικό κέντρο City Gate

Πληθώρα νέων συνεργασιών και ευκαιριών shopping και διασκέδασης υπόσχεται τους επόμενους μήνες το εμπορικό κέντρο City Gate.
Πληθώρα νέων συνεργασιών και ευκαιριών shopping  και διασκέδασης υπόσχεται τους επόμενους μήνες το City Gate.

Το εμπορικό κέντρο City Gate που βρίσκεται στη νέα δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, διαθέτει  σημεία πώλησης πολλών σημαντικών ελληνικών και παγκόσμιων brands, καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Σύντομα η σύνθεση αυτή θα εμπλουτιστεί καθώς έχει υπογράψει συνεργασία με τη μεγάλη Σουηδική εταιρία H&M και τα δημοφιλή προϊόντα κρυστάλλων SWAROVSKI.

H Η&Μ, διαθέτοντας ένα μεγάλο δίκτυο 1800 καταστημάτων σε 34 χώρες, λειτουργεί ήδη στην Ελλάδα 11 καταστήματα εκ των οποίων 7 βρίσκονται στην Αθήνα, 2 στη Θεσσαλονίκη και 2 στη Λάρισα. Το νέο κατάστημα H&M του εμπορικού κέντρου City Gate θα στεγάζεται σε 2 ορόφους συνολικού χώρου πώλησης 1300τ.μ και υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τέλος Νοεμβρίου 2009. Σε αυτό θα έχουν την ευκαιρία οι επισκέπτες του City Gate να γνωρίσουν από κοντά τη μεγάλη ποικιλία και τις προσιτές σε τιμές συλλογές της H&M. 

H SWAROVSKI, θα στεγάζεται σε 35 τ.μ, στο ισόγειο του εμπορικού και υπολογίζεται να ανοίξει στις αρχές Οκτωβρίου.

Παράλληλα, η υπάρχουσα πετυχημένη συνεργασία με τη εταιρία νεανικής γυναικείας ένδυσης Attrativo επεκτείνεται. Η εταιρία διατηρεί ήδη κατάστημα στο εμπορικό κέντρο και σύντομα θα μεταφερθεί σε μεγαλύτερο χώρο, επιφάνειας 230τ.μ.  ενώ στο σημείο που βρίσκεται τώρα θα φιλοξενηθεί το νέο brand name της εταιρίας , η Nine Streets.

Μέχρι το τέλος του 2009 η εταιρία θα προχωρήσει σε ακόμα 4 νέες συνεργασίες.

Πρόσφατες συνεργασίες

Το Μάιο άνοιξε κάτω από τη στέγη του εμπορικού, το πρώτο κατάστημα EZ2C στη Θεσσαλονίκη της εταιρίας Optical Papadiamantopoulos, προσφέροντας στο αγοραστικό κοινό μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα γυαλιά ηλίου και οράσεως.

Η μοναδική αλυσίδα φρέσκου Ιταλικού παγωτού ημέρας Cremeria Vienna είναι ακόμα μία επιτυχημένη συνεργασία του City Gate η οποία αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα με τη μέθοδο franchising. To κατάστημα άνοιξε τον Ιούνιο, σε ένα χώρο 50τ.μ.

Τον ίδιο μήνα στην ομάδα προστέθηκε το νέο στεγνοκαθαριστήριο Multiwash. Στις υπηρεσίες του, εκτός από τον καθαρισμό των ρούχων συγκαταλέγεται και η μεταποίηση ρούχων.

Τον Αύγουστο του 2009, ένα νέο κατάστημα γυναικείων αξεσουάρ, Doca, προστέθηκε στο εμπορικό κέντρο σε ένα χώρο πώλησης 75τ.μ.

Προφίλ City Gate

Σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα και προσεγμένα αρχιτεκτονικά κτίρια της πόλης στεγάζεται το  εμπορικό κέντρο City Gate.

Το City Gate βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης και πολύ κοντά στο εμπορικό λιμάνι της. Η προνομιακή θέση του υπόσχεται ολοκληρωμένες υπηρεσίες, άνετο shopping και απεριόριστη διασκέδαση σε πάνω από 500.000 ανθρώπους, κατοίκους του κέντρου, της δυτικής Θεσσαλονίκης και των όμορων νομών αλλά και επισκέπτες από το εξωτερικό.

H συνολική επιφάνεια του αγγίζει τα 86.378τμ όπου και φιλοξενεί καταστήματα μεγάλων διεθνών επώνυμων brands καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών σε αγορές και ψυχαγωγία. Συνολικά διαθέτει 1.200 δωρεάν θέσεις στεγασμένου πάρκινγκ.

Χριστίνα Καραμανίδου