Skip to main content

H Olympia Electronics στην INTERSEC 2016, του Ντουμπάι

Η ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στη διεθνή έκθεση του κλάδου στο Ντουμπάι, με νέα αυτοματοποιημένα προϊόντα.

Η Olympia Electronics, η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική παραγωγική εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας με παρουσία σε 72 χώρες, συμμετείχε στη διεθνή έκθεση INTERSEC 2016, που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι από τις 17 έως τις 19 Ιανουαρίου 2016.

Η IΝΤΕRSEC είναι η μεγαλύτερη κλαδική έκθεση παγκοσμίας εμβέλειας, στην οποία πολλές φορές, στο παρελθόν, έχει συμμετάσχει η Olympia Electronicsmat. Στην INTERSEC 2016 συμμετείχαν 1.234 εκθέτες και την επισκέφθηκαν περίπου 28.000 άτομα από 118 χώρες.

Η Olympia Electronics συμμετείχε στην INTERSEC 2016 με τα νέα της προϊόντα που δίνουν λύσεις στους ηλεκτρολόγους, εγκαταστάτες και στο τελικό καταναλωτικό κοινό. Από τα νέα προϊόντα της εταιρείας ξεχώρισαν τα κεντρικά συστήματα μπαταριών CBS, τα οποία είναι αυτοματοποιημένα και διαθέτουν πολλές δυνατότητες.

Την Olympia Electronics εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος της και δ/νων σύμβουλος, κ. Νίκος Αρβανιτίδης, ο διευθυντής Μηχανογράφησης & μέλλος του Δ.Σ., κ. Διονύσης Λακασάς και ο διευθυντής Εξαγωγών, κ. Παντελής Αντάρ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της έκθεσης ο εκπρόσωπος της BSI, (Βρετανικό Ινστιτούτο Πιστοποίησης), κ. Bob Wells, παρέδωσε στους κ. Αρβανιτίδη και Λακασά το πιστοποιητικό που πρόσφατα απέκτησε η Olympia Electronics για τα φωτιστικά ασφαλείας της σειράς MLD.