Skip to main content

H Θεσσαλονίκη υποδέχεται το Φεστιβάλ Aperol Spritz Afternoon

Το κοκτέιλ Aperol Spritz προσκαλεί καθημερινά τους Θεσσαλονικείς σε ένα 14ήμερο απολαυστικό απογευματινό φεστιβάλ διασκέδασης.

Το Aperol Spritz Afternoon φεστιβάλ ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αλλάξει χρώμα και γεύση στα απογεύματά της πόλης. Το αγαπημένο κοκτέιλ Aperol Spritz προσκαλεί καθημερινά τους Θεσσαλονικείς από τις 19.00 έως τις 22.00, σε αγαπημένα μπαρ της πόλης, σε ένα 14ήμερο απολαυστικό απογευματινό φεστιβάλ διασκέδασης, γεμάτο dj sets, εκπλήξεις, μουσικές μπάντες, και επικεφαλής τον Μύρωνα Στρατή.

Από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου το απολαυστικό κοκτέιλ Aperol Spritz θα βρίσκεται στα πιο cool μπαρ της πόλης όπως το MATUTE, TRIBECA, APALLOU, VOGATSIKOU, CHILAI, BLUE CUP, MENTA, LOCAL, BULEVARD, KITCHEN BAR, HOSTEL 9, DANDELION, GORILAS και NAVONA.

Το φεστιβάλ ανοίγει την αυλαία του με συναυλία των SOULED OUT στο MATUTE στις 22/9, ενώ θα κλείσει στις 5 Οκτώβριου με ένα μοναδικό αποχαιρετιστήριο πάρτι με τη ζωντανή συναυλία του Μύρωνα Στρατή, ολοκληρώνοντας και το ταξίδι του Aperol Spritz σε αγαπημένες πόλεις της Ελλάδας.

Απογευματινή διασκέδαση και ατελείωτη απόλαυση από το πιο μοντέρνο και δροσερό κοκτέιλ που μας περιμένει να ζήσουμε το απόλυτο #aperitivoexperience.

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ καθώς και τα bars που συμμετέχουν, επισκεφθείτε το website του festival www.aperolspritzafternoonfestival.gr ή τη σελίδα του Aperol Spritz στο Facebook https://www.facebook.com/aperolspritz.grc/

Και αν θέλετε o Μύρωνας Στρατής, να καλέσει προσωπικά την παρέα σας, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το www.aperolspritzafternoonfestival.gr και να φτιάξετε την προσωπική σας video πρόσκληση!

H δημιουργία και η επιμέλεια του Aperol Spritz Afternoon Festival, έρχεται από την 4 Wise Monkeys.

Σχετικά με το Aperol Spritz

Το Aperol είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ιταλικά απεριτίφ με μόνο 11% περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Η ιστορία του Aperol ξεκινάει το 1919 στην Padova της Ιταλίας με τη μυστική συνταγή του να παραμένει αναλλοίωτη από τότε μέχρι σήμερα. Εκχυλίσματα πορτοκαλιού, αρωματικών φυτών και βοτάνων σε αρμονική ισορροπία δίνουν στο Aperol το ξεχωριστό, πορτοκαλί του χρώμα και τη γλυκόπικρη γεύση του.

Το Aperol Spritz είναι το δημοφιλέστερο cocktail στην Ιταλία και όχημα της τεράστιας επιτυχίας του Aperol. Πρόκειται για ένα δροσιστικό, μοντέρνο και γευστικό cocktail με Aperol, Cinzano Gransec και Schweppes σόδα.

Μάθετε περισσότερα στο www.facebook.com/aperolspritz.grc

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το mega plant Σχηματαρίου και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση.

Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα της Coca-Cola Company, οι δικές της μάρκες, όπως οι χυμοί Amita και Frulite καθώς και το μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, καθώς και τα προϊόντα που διανέμει όπως τα σνακ TSAKIRIS, καφές Lavazza, τα ενεργειακά ποτά Monster, καθώς και αλκοολούχα ποτά των οίκων Edrington, Brown-Forman, Ισιδώρου Αρβανίτου και Gruppo Campari. Οι τοπικές δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας το 54,6% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση και απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.