Skip to main content

H UEFA δικαίωσε τον Άρη - Παίζει κανονικά στην Ευρώπη, κανένα πρόβλημα αδειοδότησης

Ο Άρης πήρε κανονικά την αδειοδότηση και θα παίξει στην Ευρώπη και το Conference League που προκρίθηκε μετά και την τρίτη θέση που κατέλαβε

Πλήρη έκρινε τον φάκελο του Άρη η UEFA το πρωί της Τρίτης ενημερώνοντας ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με την ευρωπαϊκή συμμετοχή των κιτρινόμαυρων.

Κατά συνέπεια ο Άρης πήρε κανονικά την αδειοδότηση και θα παίξει στην Ευρώπη και το Europa Conference League που προκρίθηκε μετά και την τρίτη θέση που κατέλαβε στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten τη σεζόν 2021-2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ που ανεφέρει ότι ο φάκελος των κιτρινόμαυρων ήταν πλήρης σε όλα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πηγές της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, ο Θόδωρος Καρυπίδης εξόφλησε τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη Ρούμπεν Παλαθουέλος με πάνω από 100.000 ευρώ. Τα 58.000 ευρώ είναι η οφειλή, συν τους τόκους από το 2007 που είχε δημιουργηθεί η οφειλή.

Μέσα στη μέρα αναμένονται παραπάνω πληροφορίες για την υπόθεση. Το γεγονός όμως είναι ότι οι κιτρινόμαυροι προετοιμάζονται ήδη για τη συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά σαλόνια της νέας περιόδου.