Skip to main content

H Vidavo συναντά την ελληνική ναυτιλία στα Ποσειδώνια 2018

Η ελληνική εταιρεία τηλεϊατρικής με την βραβευμένη εφαρμογή Vida24, συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση για τoν κλάδο της ναυτιλίας.

Η Vidavo, εταιρεία τηλεϊατρικής, συναντά την ελληνική ναυτιλία συμμετέχοντας στην έκθεση «Ποσειδώνια 2018» που πραγματοποιείται στο Metropolitan Expo, 4-8 Ιουνίου.

Η Vidavo, με τη δοκιμασμένη πλατφόρμα τηλεϊατρικής Vida24, προσφέρει σε πραγματικό χρόνο την παρακολούθηση της υγείας των πληρωμάτων που επανδρώνουν τα πλοία αλλά και των επιβατών- πελατών τους όπου και αν βρίσκονται εν πλω.

Με το Vida24 προσφέρεται διαρκής και διασφαλισμένη κάλυψη διασυνδεδεμένης υγείας με ποικίλα ιατρικά κέντρα, καλύπτοντας :

- την σε πραγματικό χρόνο προληπτική, καταγραφή και παρακολούθηση συμπτωμάτων, με στόχο την πρόβλεψη και αποτροπή προβλημάτων υγείας κατόπιν σχετικής γνωμάτευσης και ιατρικής οδηγίας.

- την σε πραγματικό χρόνο, καταγραφή και αποστολή οργανικών-φυσιολογικών συμπτωμάτων κάθε έκτακτου περιστατικού υγείας προς αντίστοιχη άμεση διάγνωση-γνωμάτευση και παροχή οδηγιών αντιμετώπισης κάθε πιθανού προβλήματος υγείας.

Η ενεργοποίηση της βραβευμένης εφαρμογής Vida24 είναι απολύτως εύκολη, και διασφαλίζει τα αποτελέσματα δυνάμει του πρωτοκόλλου λειτουργίας της ίδιας της εφαρμογής και των συνδεδεμένων έξυπνων ψηφιακών ιατρικών συσκευών που τη συνοδεύουν. Η εκτέλεση των διαδικασιών της εφαρμογής μπορεί να γίνει ακόμη και από τον ίδιο τον καπετάνιο ή κατά περίπτωση άλλου εκπαιδευμένου μέλους του πληρώματος.

Το stand της  Vidavo θα είναι στο περίπτερο Marine 4.0, Digital Technologies Innovators,  Hall 3, booth 3.413.