Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020
x

H ΒΙΚΟΣ ΑΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

«Τηρώντας την υπόσχεσή της η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στηρίζει τις δομές υγείας και νοσοκομεία της χώρας», αναφέρει σε ανακοίνωση η εταιρεία.

«H ΒΙΚΟΣ A.E, τηρώντας την υπόσχεσή της, με συνέπεια συνεχίζει να στηρίζει τις δομές υγείας της χώρας μας παραμένοντας στο πλευρό των νοσοκομείων αναφοράς για τον κορωνοϊό», αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία.

Παράλληλα τονίζει πως: «Η εταιρεία με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής συνεισφοράς, της αλληλεγγύης και της υπευθυνότητας που διαχρονικά τη χαρακτηρίζει συνεχίζει να προσφέρει τα προϊόντα της εταιρείας, Φυσικό Μεταλλικό Νερό, και Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά, για τις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει συμβάλλοντας στον καθημερινό αγώνα του ιατρικού προσωπικού αλλά και των συνανθρώπων μας που νοσηλεύονται στις ειδικές μονάδες».

«Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε, για όσο διάστημα απαιτούν οι έκτακτες συνθήκες, θα ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των νοσοκομείων αναφοράς που θα προκύπτουν, ευελπιστώντας πως θα βγούμε από τη δοκιμασία αυτή που αντιμετωπίζουμε δυνατότεροι και πιο συνειδητοποιημένοι», αναφέρει καταληκτικά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ