Κυριακή 18 Αυγούστου 2019
x

HANDELSBLATT: ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Οι νεκροί της πυρκαγιάς θα καθορίσουν την πολιτική σταδιοδρομία του Τσίπρα, αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Handelsblatt.

Πολιτική καταστροφή του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αποτελούν οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, σύμφωνα με δημοσίευμα της Handelsblatt.

Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Τσίπρα ότι επέδειξε ανικανότητα μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, τονίζεται. Το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει πως η 23η Ιουλίου, δηλαδή η μέρα της τραγωδίας στο Μάτι, εξελίσσεται σε μοιραία ημερομηνία για τον Πρωθυπουργό.

Οι  νεκροί της πυρκαγιάς θα καθορίσουν την πολιτική σταδιοδρομία του Τσίπρα, λέει η Handelsblatt. Είναι αμφίβολο, μετά από αυτήν την καταστροφή, αν θα μπορέσει να ανακάμψει, δεδομένου ότι το αργότερο σε έναν χρόνο πρέπει να προσφύγει σε εκλογές, σημειώνεται.

Σύμφωνα, πάντως, με τις δημοσκοπήσεις, τον Ιούνιο, δηλαδή πριν από τις πυρκαγιές, το 73% της κοινής γνώμης εξέφραζε αρνητική άποψη για τον Πρωθυπουργό. Στις επόμενες δημοσκοπήσεις, η αξιολόγηση μπορεί να είναι ακόμα χειρότερη για τον Τσίπρα, τονίζει η Handelsblatt.

 A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ