Skip to main content

Happy Valentine’s Day με τα πιο sexy σχέδια σε εσώρουχα και loungewear

Δες τις φανταστικές προτάσεις τις Forebelle για trendy looks είτε γιορτάσεις με το ταίρι σου την πιο ερωτική μέρα του χρόνου είτε με τις φίλες σου.

Με ποια sexy γυναικεία εσώρουχα θα γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Κι αν τελικά γιορτάσεις με τις φίλες σου το δικό σας GALentine’s day, ποια cute and sweet loungewear κομμάτια θα φοράτε;

Δες τις φανταστικές προτάσεις τις Forebelle για trendy looks που φέρνουν... καρδιοχτύπι!

Couple’s day

Αν αυτή η μέρα σε βρίσκει διπλή, σου βρήκαμε τα πιο hot γυναικεία εσώρουχα για να γιορτάσεις! Pick 1: Κορμάκι σατέν, μπορντό με μαύρη δαντέλα που κολακεύει το σώμα και αναδεικνύει τις σέξυ καμπύλες. Pick 2: Luxurious σετ σουτιέν και string με μαύρο σατέν και μπορντό δαντέλα που αγκαλιάζει το σώμα. Pick 3: Hotter than hot κόκκινο baby doll με υπέροχο σχέδιο δαντέλας, ρομαντικές λεπτομέρειες στα μανίκια και σέξυ φιόγκο με κορδέλα στο στήθος.



GALentine’s day

Το γιορτάζεις με τις φίλες σου; Ζήστε μία άκρως fun ημέρα επιλέγοντας τα πιο sweet and cute γυναικεία loungewear κομμάτια που μόλις έφτασαν στο Forebelle! Pick 1: Σετ πιτζάμες σε υπέροχο σομόν σατέν με γοητευτικό φλοράλ σχέδιο χειμερινά κλαδιά δέντρων και διακριτική μαύρη ρίγα στα μανίκια και στον γιακά. Pick 2: Σετ πιτζάμες σε γλυκό ροζ σατέν με έντονα φλοράλ σχέδιο με φωτεινές πορτοκαλί πινελιές. Pick 3: Cute and super comfy πιτζάμες φλις, σε ροζ-κόκκινο χρώμα, με καρδούλες και ένα μεγάλο αρκουδάκι στο φούτερ.


     
Fun day every day!

Διπλή, με παρέα ή χωρίς... το φετινό, απόλυτο must-have για τη φετινή ημέρα αγάπης, ταιριάζει σε όλες και είναι... οι fluffly παντόφλες Forebelle! Cuter than ever, γοητευτικά σέξυ και απίστευτα άνετες, ανακηρύσσονται στο loungewear piece της χρονιάς! Pick 1: Ζευγάρι παντόφλες με ροζ γούνα για μια... χνουδωτή, παιχνιδιάρικη αγκαλιά στα πόδια σου. Pick 2: Γούντινες παντόφλες σε δροσερό φουξ χρώμα με λάστιχο στο δέσιμο για μεγαλύτερη άνεση στην κίνηση.



Ανακάλυψε περισσότερες προτάσεις σε γυναικεία εσώρουχα, πιτζάμες και loungewear στο Forebelle.com