Skip to main content

Helexpo Sales: Ανοιχτά καταστήματα λόγω ΔΕΘ - Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος αποφάσισε και πρότεινε να οριστεί ως 3ο δεκαήμερο ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου, η περίοδος της 82ης ΔΕΘ.

Ανοιχτά θα είναι σήμερα τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, εγκαινιάζοντας τον νέο θεσμό του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, με τίτλο Helexpo Sales και εκπτώσεις και την περίοδο της ΔΕΘ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης αποφάσισε και πρότεινε να οριστεί ως 3ο δεκαήμερο ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου, η περίοδος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, γεγονός που αποδέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Φέτος, οι εμπορικές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης μπορούν να διενεργήσουν εκπτώσεις από την Παρασκευή 8 έως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, «θεωρώντας ότι η προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη μας, κατά την περίοδο της Δ.Ε.Θ., αποτελεί ιδιαίτερη ευκαιρία για την Αγορά της Θεσσαλονίκης, σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να αυξήσει την κατανάλωση και τον τζίρο των επιχειρήσεων, καλεί όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν στις “HELEXPO SALES”, έναν νέο θεσμό για την Αγορά της πόλης μας, παρέχοντας τις καλύτερες τιμές, τις καλύτερες εκπτώσεις και ό,τι άλλο επιθυμούν στους καταναλωτές».

Επίσης, ο ΕΣΘ καλεί τα καταστήματα να εκμεταλλευθούν το νούμερο 82 στις φετινές εκπτώσεις. Π.χ. να προσφέρουν 82 προϊόντα με έκπτωση, 82% έκπτωση σε ένα συγκεκριμένο προϊόν κ.λ.π.

Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ, από τις 11:00 έως τις 18:00.