Skip to main content

#Her_Research: Το νέο πρόγραμμα του ΣΕΓΕ για την υποστήριξη των γυναικών στην έρευνα

Η δράση #Her_Research αφορά τα μέλη του ΣΕΓΕ που απασχολούνται στον τομέα της έρευνας, προσφέροντας τους ουσιαστική υποστήριξη.

Ένας νέος κύκλος ξεκινάει για τις γυναίκες στην έρευνα, με την υποστήριξη της στοιχηματικής εταιρείας Betsson Greece προς τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος - ΣΕΓΕ και το πρόγραμμα #Her_Research (Υποστήριξη Γυναικών στην Έρευνα).

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η εταιρεία Betsson Greece, με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης προέβη σε μια σημαντική ανακοίνωση, αυτή της δωρεάς ύψους 3.000 ευρώ προς τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος - ΣΕΓΕ προκειμένου να στηρίξει το 2ο κύκλο του #Her_Research.

Ο ΣΕΓΕ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, νιώθει ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη και ευχαριστεί την εταιρεία Betsson Greece, για την πολύτιμη συμβολή της, που έχει ως στόχο την ενίσχυση του έργου #Her_Research. Η πραγματοποίηση της δωρεάς, αποτελεί τόσο ηθικό, όσο και υλικό στήριγμα στις προσπάθειες που καταβάλει ο Σύνδεσμος, ενώ παράλληλα καθιστά την εταιρεία Betsson Greece αρωγό της συνέχισης του έργου του.

Η δράση #Her_Research, αποτελεί μια καινοτόμο και ανταποδοτική πρωτοβουλία, αυτοχρηματοδοτούμενη από τον ΣΕΓΕ, που αφορά τα μέλη του που απασχολούνται στον τομέα της έρευνας, προσφέροντας τους ουσιαστική υποστήριξη.

H συγκεκριμένη δράση αφορά Γυναίκες Ερευνήτριες που δεν έχουν ήδη επιχειρηματική δραστηριότητα ή η δραστηριότητά τους δεν είναι ήδη υποστηριζόμενη από άλλες επίσημες δράσεις. Στόχος της είναι η ενδυνάμωση των γυναικών ερευνητριών σε θέματα τεχνογνωσίας, η ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών και εμπειριών καθώς και η διευκόλυνση της δικτύωσης τους στον επιχειρηματικό κόσμο. Ενδεικτικά, οι επωφελούμενες λαμβάνουν δωρεάν υποστήριξη στη Συγγραφή Ερευνητικών Προτάσεων, έχουν πρόσβαση σε Εκπαιδευτικό και Συμβουλευτικό Πακέτο 10 ωρών και το δικαίωμα συμμετοχής σε εξειδικευμένο Σεμινάριο και Mentoring με θέμα τους Ερευνητικούς Πόρους.

«Μέσω αυτής της σημαντικής κίνησης, δίνεται η δυνατότητα να παρέχουμε περισσότερα εφόδια ενδυνάμωσης σε ακόμη περισσότερες γυναίκες ερευνήτριες. Παράλληλα, δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την βοήθεια που λάβαμε, έχοντας πάντα ως γνώμονα τις ανάγκες των επωφελουμένων», δήλωσε η κα Τσαλταμπάση, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – ΣΕΓΕ .

Οι αξιέπαινες αυτές δράσεις συνεισφοράς και γενναιοδωρίας, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και αποδεικνύουν την κοινωνική αλληλεγγύη που διέπει τη στοιχηματική εταιρεία Betsson Greece. Η πολύτιμη ενίσχυση που προσέφερε, συμβάλλει ουσιαστικά στην ενθάρρυνση των γυναικών ερευνητριών, φέρνοντας τες στο προσκήνιο της καινοτόμου ανάπτυξης. Ήδη ο Σύνδεσμος έχει επενδύσει και συνεχίζει να επενδύει προς αυτή την κατεύθυνση, με ιδίαν χρηματοδότηση που ξεκίνησε το 2020. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, εξοπλίζουν τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – ΣΕΓΕ με δύναμη ώστε να συνεχίσει τις μάχες που δίνει καθημερινά για την προώθηση και την ενδυνάμωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας σε ποικίλους τομείς, όπως αυτός της έρευνας.