Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

Η 19Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΣΤΟ COSMOS

Συνολικά 450 έργα μαθητών του παιδικού σταθμού, του νηπιαγωγείου, του δημοτικού και του γυμνασίου του Κολεγίου απαρτίζουν τη φετινή έκθεση

Από τις 30 Μαρτίου μέχρι τις 14 Απριλίου, το Mediterranean Cosmos, «ο απόλυτος προορισμός για shopping και διασκέδαση για όλη την οικογένεια», υποδέχεται το Αριστοτέλειο Κολλέγιο και φιλοξενεί τη 19η Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής, με ειδικό αφιέρωμα στον Ολλανδό ζωγράφο Vincent van Gogh!

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης ήταν η πηγή έμπνευσης για τη φετινή έκθεση, καθώς υπήρξε αναμφίβολα ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς στην ιστορία της τέχνης. Με άξονα το έργο του, οι μαθητές του σχολείου ήρθαν σε επαφή με τη διαδικασία κατασκευής ενός έργου τέχνης και δημιούργησαν τα δικά τους ατομικά έργα, που εντυπωσιάζουν με τη ζωντάνια, την εκφραστική τους δύναμη και την τεχνική τους αρτιότητα.

Συνολικά 450 έργα μαθητών του παιδικού σταθμού, του νηπιαγωγείου, του δημοτικού και του γυμνασίου του Αριστοτέλειου Κολλεγίου απαρτίζουν τη φετινή έκθεση και περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να τα θαυμάσουν από κοντά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ