Skip to main content

Η 3χρονη Νάγια χρειάζεται τη στήριξή μας - Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Η οικογένεια της μικρής Νάγιας απευθύνει έκκληση σε όσους μπορούν να συνεισφέρουν και να στηρίξουν τον προσωπικό τους αγώνα

Τον δικό της γολγοθά αντιμετωπίζει μια οικογένεια από Νάξο με δύο μικρά παιδάκια που γεννήθηκαν πρόωρα. Ειδικότερα, η τρίχρονη Νάγια πάσχει από αμφοτερόπλευρη κώφωση και χρειάζεται επειγόντως να αποκτήσει άλλο ένα κοχλιακό εμφύτευμα. 

Η οικογένειά της απευθύνει έκκληση σε όσους μπορούν να συνεισφέρουν και να στηρίξουν τον προσωπικό τους αγώνα μιας και το κόστος σε ιδιωτικές κλινικές είναι υπέρογκο.

Το μήνυμα της μητέρας της μικρής Νάγιας:

Είμαι η Δέσποινα Γκοβάτσου καθηγήτρια Αγγλικών. Με τον σύζυγό μου τον Στέφανο Χωριανόπουλο ζούμε μόνιμα στη Νάξο. Είμαστε οι γονείς των τρίχρονων διδύμων, της Νάγιας και του Δημήτρη που γεννήθηκαν πρόωρα, στις 36+2 εβδομάδες.

Παρέμειναν και τα δύο για κάποιο διάστημα στη ΜΕΝΝ και όταν ήρθε η ώρα να πάρουμε το εξιτήριο, οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι δεν ανταποκρίθηκαν στα προκλητά δυναμικά.

Πρόκειται για μια εξέταση που μετράει το πώς ο εγκέφαλός μας επεξεργάζεται τους ήχους, είναι στο πρωτόκολλο των υποχρεωτικών ιατρικών εξετάσεων σε ιδιωτικά και δημόσια μαιευτήρια, αλλά δυστυχώς δεν πραγματοποιείται πάντα.

Στη δική μας περίπτωση η εξέταση έγινε όταν γεννήθηκαν τα μωρά αλλά δεν υπήρχε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Μέχρι την ηλικία των 6 μηνών, δεν είχαμε καμία τελική γνωμάτευση για το τι ακριβώς είχαν τα μωρά. Έπρεπε να υποβληθούν σε εξετάσεις για να βγει η τελική διάγνωση. Πλέον, η διαδρομή Νάξος- Αθήνα μας είχε γίνει ρουτίνα.

Τελικά διαπιστώθηκε ότι ο Δημήτρης έχει μια μικρή νευροαισθητήρια βαρηκοΐα και είναι χρήστης ακουστικών βοηθημάτων, ενώ η Νάγια αμφοτερόπλευρη πρακτική κώφωση. Δεν υπήρχαν λόγια για να περιγράψουν την ψυχολογία μας,… Όλοι! για την Νάγια….Άραγε λοιπόν, ΕΣΥ, με ακούς όταν μιλώ;

Αν επιθυμείτε να στηρίξετε τον αγώνα της μικρής Νάγιας και της οικογένειας της

*Δωρεά οποιοδήποτε ποσό μέσω PayPal με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

*Δωρεά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή e-banking -Alpha Bank

Αρ.Λογ.0278 7005 549 GR38 0140 6200 6200 0278 7005 549

Όνομα Δικαιούχου: Παναγιώτα-Ειρήνη Στ. Χωριανοπούλου

Με αιτιολογία : ΔΩΡΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

*Δωρεά με την απόκτηση παραμυθιού!

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΓΙΑ!