Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021
x

Η ΑΔΕΔΥ ΕΞΑΙΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση όσους εμπλέκονται στις πανελλαδικές

Δεν θα απεργήσουν τελικά οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη διαδικασία και αναστάτωση στους μαθητές.

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης Ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους Υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, που ήρθε σε συνέχεια των αντιδράσεων που προκλήθηκαν.

Λίγο νωρίτερα ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης με δήλωσή του είχε ζητήσει να μην απεργήσει η ΟΛΜΕ προκειμένου οι εξετάσεις των υποψηφίων να πραγματοποιηθούν κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως κατέθεσε κατεπείγουσα αγωγή κατά της -προγραμματισμένης για αύριο, 16 Ιουνίου- απεργίας της ΑΔΕΔΥ με στόχο τη διασφάλιση των Πανελλαδικών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ