Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η φωτογραφία με τη στολισμένη Αριστοτέλους που μαγεύει το διαδίκτυο

Η φωτογραφία με λήψη από drone από τον φακό του Νίκου Αρβανιτίδη έχει μαγέψει τις τελευταίες ώρες Θεσσαλονικείς και όχι μόνο.

Μία εντυπωσιακή αεροφωτογραφία από τη χριστουγεννιάτικη Αριστοτέλους κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, μαγνητίζοντας Θεσσαλονικείς και όχι μόνο.

Η στολισμένη, με μπλε και κόκκινα κυρίως διακοσμητικά στοιχεία, πλατεία Αριστοτέλους και ο έντονος κίτρινος διάκοσμος στον άξονά της συνθέτουν ένα άκρως φαντασμαγορικό σκηνικό, κάνοντας ακόμα πιο μαγευτικό και συνάμα επιβλητικό το τοπόσημο της Θεσσαλονίκης.



Τη φωτογραφία με λήψη από drone αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός του Νίκου Αρβανιτίδη, μετά τη φωτάγωγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμο Θεσσαλονίκης, σε μία λιτή εκδήλωση, όπως επιβάλλουν τα μέτρα της πανδημίας.

9.000 λαμπιόνια στολίζουν το κεντρικό δέντρο ύψους 13 μέτρων, το οποίο πλαισιώνεται από 1.500 λάμπες. Ένα δεύτερο δέντρο ύψους 16 μέτρων έχει τοποθετηθεί στο κέντρο της πλατείας, ενώ από τον στολισμό δεν λείπει και η φάτνη. Γύρω από τα δέντρα βρίσκονται οι κόκκινοι πύργοι που είχαν στηθεί και πέρσι και μεταποιήθηκαν για τις ανάγκες του φετινού στολισμού.

Δείτε εδώ: Θεσσαλονίκη: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αριστοτέλους (vid)

Πηγή φωτογραφίας: Nikos Arvanitidis Photography/Facebook