Skip to main content

Η αγορά της Θεσσαλονίκης γιορτάζει

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, η αγορά της Θεσσαλονίκης γιορτάζει και καλεί όλους τους Θεσσαλονικείς στη «Γιορτή Αγοράς» στην Πλατεία Αριστοτέλους και στο άγαλμα Βενιζέλου (πλατεία Αρχαίας Αγοράς).
Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009, η αγορά της Θεσσαλονίκης γιορτάζει και καλεί όλους τους Θεσσαλονικείς στη «Γιορτή Αγοράς», που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους, αλλά και στο άγαλμα Βενιζέλου (πλατεία Αρχαίας Αγοράς), από τις 11.30 το πρωί, μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος έχει ετοιμάσει εκδηλώσεις για τα μικρά παιδιά όπως φωτογράφηση με τον Αη Βασίλη, τη Νεράιδα των Χριστουγέννων, ξωτικά και χιονάνθρωπους, που θα ψυχαγωγήσουν και θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους, σε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, στην αγορά της πόλης μας.

Στο Δέντρο των Ευχών τα παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίσουν και να κρεμάσουν χριστουγεννιάτικες κάρτες με τις ευχές τους. Στο εργαστήριο Origami, τα παιδιά με τη Νεράιδα των Χριστουγέννων θα κατασκευάζουν μοναδικά αντικείμενα με την ιαπωνική τέχνη της χαρτοδιπλωτικής. Στο εργαστήριο μαγειρικής, τα παιδιά θα ζυμώσουν, θα πλάσουν και θα δημιουργήσουν τα δικά τους γλυκά.

Οι επισκέπτες της Γιορτής θα απολαύσουν τους Δημήτρη Χρυσοχοίδη, Θάνο Τζάνη, Παναγιώτη Ραφαηλίδη, De Niro, 6 Degrees, το χορευτικό συγκρότημα του ΕΟΣ Σταυρούπολης και τη Μπάντα του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία θα ψάλλει τα κάλαντα.

Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, του δήμου Θεσσαλονίκης, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.