Skip to main content

Προσφορές 50% στα καλλυντικά για την Ημέρα της Γυναίκας

Προσφορές από εταιρείες καλλυντικών από σήμερα και μέχρι το Σάββατο σε επώνυμα καλλυντικά και αρώματα τιμώντας την Ημέρα της Γυναίκας.

8 Μαρτίου 1857. Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Νέας Υόρκης ένα πλήθος λευκοντυμένων γυναικών που απασχολούνταν σε κλωστοϋφαντουργίες κάνουν κάτι πολύ τολμηρό για την εποχή, αλλά και κυρίως για το φύλο τους: Διαδηλώνουν διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς μισθούς. “Όχι στην απάνθρωπη δουλειά- Όχι στους χαμηλούς μισθούς” ήταν τα κεντρικά συνθήματα της διαμαρτυρίας, η οποία κατεστάλη άμεσα και βίαια από τις αρχές..

Πλέον η 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, έχει καταγραφεί στη συλλογική συνείδηση ως ημέρα- σύμβολο για τους αγώνες των γυναικών ενάντια σε κάθε μορφή καταπίεσης στην εργασία, την κοινωνία, την οικογένεια.

Παράλληλα όμως η γυναίκα συμβολίζει την ομορφιά, τη λάμψη και τη κομψότητα. Στο πλαίσιο αυτό και θέλοντας να τιμήσουν την ημέρα της γυναίκας, εταιρείες καλλυντικών προσφέρουν από σήμερα και μέχρι το Σάββατο μειωμένες τιμές σε επώνυμα καλλυντικά και αρώματα.

Ήδη πολυκαταστήματα ενημερώνουν τις πελάτισσες τους μέσω viber, sms και email για τις μειωμένες τιμές που προσφέρουν σε όλη την γκάμα των καλλυντικών που διαθέτουν. Όπως επισημαίνεται στα μηνύματα που αποστέλλουν οι αλυσίδες καλλυντικών οι προσφορές ισχύουν τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και online.

Οι προσφορές κυμαίνονται από 30 έως 50% και εξαρτώνται από την εταιρεία καλλυντικών. Ενδεικτικά στα καλλυντικά ο οίκος Dior προσφέρει μειωμένες τιμές κατά 40%, η Clinique, η Estee Lauder, η Mac, η Lancaster 50%, η Lancome 35%, ενώ η Apivita 30%. Για πρώτη φορά φθηνότερα 50% θα διατίθενται και τα luxury καλλυντικά της εταιρείας La Prairie.

Με μειωμένες τιμές κατά 50% διατίθενται και τα πιο περιζήτητα αρώματα της αγοράς, όπως Tom Ford, Gucci, Burberry, Chloe, Michael Kors, Boss, Davidoff κα. Από 20 έως 40% κυμαίνονται οι προσφορές για τα αρώματα Aqua Di Parma, ενώ με μειωμένη τιμή κατά 35% θα βρείτε και αρώματα των οίκων Armani και Yves Saint Laurent.