Skip to main content

Η αλήθεια δεν κρύβεται, λέει ο Παπαγεωργόπουλος

Την ικανοποίηση για την προφυλάκιση του βασικού κατηγορούμενου για την υπεξαίρεση ασφαλιστικών εισφορών στο δήμο, εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.
Την ικανοποίηση για την προφυλάκιση του βασικού κατηγορούμενου για την υπεξαίρεση ασφαλιστικών εισφορών στο δήμο, εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, τονίζοντας παράλληλα ότι «όποιος έκλεψε θα πάει φυλακή».

«Σύνθημα της Διοίκησης Παπαγεωργόπουλου ήταν και είναι «όποιος έκλεψε θα πάει φυλακή». Είμαι λοιπόν ιδιαίτερα  ικανοποιημένος που η υπόθεση της υπεξαίρεσης χρημάτων του δήμου Θεσσαλονίκης από το 1993 αποκαλύφθηκε επί της δικής μου δοίκησης πριν 2,5 χρόνια, μηνύθηκε ο βασικός ένοχος από εμένα προσωπικά και ήδη βρίσκεται στην φυλακή», δήλωσε ο κ. Παπαγεωργόπουλος.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για «ορισμένους κύκλους που αντιμετωπίζουν τον ένοχο ως αξιόπιστο μάρτυρα και αναπαράγουν τα όσα ψευδέστατα ισχυρίζεται για να υπερασπιστεί τον εαυτό του».

«Είναι φανερό ότι ορισμένοι για να πλήξουν τη  διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης μεταχειρίζονται κάθε μέσο.  Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται», κατέληξε ο κ. Παπαγεωργόπουλος.