Skip to main content

Η Voria.gr κέρδισε τη μάχη της ενημέρωσης στις εκλογές

Δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες διάβασαν τα ρεπορτάζ της Voria.gr, επιβεβαιώνοντας την κυρίαρχη θέση της στα θέματα που αφορούν τη Β. Ελλάδα

Ψήφο εμπιστοσύνης στην εγκυρότητα της Voria.gr έδωσε το αναγνωστικό κοινό τόσο την Κυριακή, ημέρα των τριπλών εκλογών, όσο και τη Δευτέρα.

Τα ρεπορτάζ από τα εκλογικά κέντρα και τα κέντρα των υποψηφίων δημάρχων, τα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων και οι αναλύσεις των δημοσιογράφων της Voria.gr διαβάστηκαν από δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, επιβεβαιώνοντας την κυρίαρχη θέση της ιστοσελίδας στα θέματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.

Είναι ενδεικτικό ότι τη Δευτέρα 27 Μαΐου σχεδόν 145.000 μοναδικοί επισκέπτες επέλεξαν τη Voria.gr για να ενημερωθούν για τη ροή των αποτελεσμάτων και τις πολιτικές εξελίξεις στην επόμενη μέρα των εκλογών. Για μια ακόμα μία φορά αποδείχθηκε πως όταν υπάρχουν σημαντικά γεγονότα ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου αναζητά σοβαρές πηγές ενημέρωσης, προκειμένου να αντλήσει αξιόπιστες πληροφορίες και ουσιαστικό περιεχόμενο.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη! Η προτίμησή σας μας τιμά αλλά και ταυτόχρονα μας δεσμεύει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον δύσκολο δρόμο της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης που έχουμε χαράξει εδώ και 10 χρόνια.