Skip to main content

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την ανθρωποκτονία στη Μενεμένη

Στο διαμέρισμα της οδού Ολύμπου μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, από χθες το απόγευμα, διενεργούν προανάκριση για την ανθρωποκτονία στην περιοχή της Μενεμένης με θύμα έναν 41χρονο.

Στο διαμέρισμα της οδού Ολύμπου μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Θεσσαλονίκη - Έγκλημα στη Μενεμένη: Βρέθηκε κρυμμένο σκεπάρνι στο μπαλκόνι (φωτο+vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr από αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα βρήκαν κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους στο μπαλκόνι επιμελώς κρυμμένο ένα σκεπάρνι μήκους 38 εκατοστών το οποίο εικάζεται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το έκρυψε εκεί η μητέρα όταν αντίκρισε τον σύζυγο και τον γιο της στο πάτωμα και στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Απογευματινές ώρες χθες (26-10-2022), σε οικία στην περιοχή της Μενεμένης, εντοπίστηκε νεκρός, από πρόσωπο του άμεσου συγγενικού περιβάλλοντός του, 41χρονος άντρας, φέροντας πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση και ο πατέρας του, ο οποίος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.