Skip to main content

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία της 77χρονης στην Περαία

Ο δράστης ήταν οπλισμένος με μαχαίρι και μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης για να τη ληστέψει, τραυματίζοντάς της θανάσιμα στον λαιμό.

Ανακοίνωση για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 77χρονης γυναίκας από 24χρονο, που σημειώθηκε στο σπίτι της στην Περαία το βράδυ του Σαββάτου, εξέδωσαν οι αστυνομικές Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι, ότι ο δράστης ήταν οπλισμένος με μαχαίρι και μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης για να τη ληστέψει, τραυματίζοντάς της θανάσιμα στον λαιμό. (Περισσότερα εδώ)

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η άμεση κινητοποίηση και η διερεύνηση των πειστηρίων από αστυνομικούς  του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη δράστη ανθρωποκτονίας σε βάρος ηλικιωμένης στην περιοχή της Περαίας.

Πρόκειται για 24χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση, απόπειρα ληστείας, παράνομη οπλοχρησία και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (06-10-2018), ο 24χρονος μετέβη στην οικία 77χρονης, όπου της επιτέθηκε με χρήση σωματικής βίας και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, με σκοπό να της αποσπάσει χρηματικό ποσό, τραυματίζοντάς την θανάσιμα στην τραχηλική χώρα.

Ο 24χρονος εντοπίσθηκε σε οικία στην ίδια οικοδομή, όπου διέμενε και σε έρευνα αυτής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα στιλέτο και είδη ένδυσης που φορούσε κατά την τέλεση της πράξης, καθώς και ένα φυτό και φύλλα κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.