Skip to main content

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του διακινητή στο Δερβένι

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ΙΧ το οποίο οδηγούσε ο διακινητής και στο οποίο μετέφερε πέντε παράτυπους μετανάστες και τον συνέλαβαν.

Για το περιστατικό καταδίωξης και στη συνέχεια σύλληψης ενός νεαρού διακινητή μεταναστών το πρωί της Πέμπτης στο Δερβένι, εξέδωσε ανακοίνωση η Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν το ΙΧ το οποίο οδηγούσε ο διακινητής και στο οποίο μετέφερε πέντε παράτυπους μετανάστες και έπειτα από καταδίωξη, η οποία ολοκληρώθηκε στις 10 το πρωί στην περιοχή του Δερβενίου, συνέλαβαν τον οδηγό του οχήματος. (Περισσότερα εδώ)

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Πρωινές ώρες χθες (11-10-2018), στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Δερβενίου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης μαζί με συναδέλφους τους που βρισκόταν για ελέγχους στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, ακινητοποίησαν όχημα που μετέφερε παράνομα πέντε αλλοδαπούς. Σημειώνεται ότι, το προαναφερόμενο αυτοκίνητο, κινούμενο στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του οικισμού Μουσθένης, παρέβλεψε φωτεινά και ηχητικά σήματα αστυνομικών για έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Ο οδηγός του συνελήφθη. Πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, μέλος συμμορίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης.