Skip to main content

Χαλκιδική:Έκκληση της ΕΛΑΣ για πληροφορίες για τη θανατηφόρα παράσυρση

Η αστυνομία απευθύνει έκκληση στους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για το δυστύχημα να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών

Ανακοίνωση για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στην ΕΟ Μουδανιών - Παλιουρίου, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός βρετανού τουρίστα και τον σοβαρό τραυματισμό της ομοεθνούς γυναίκας που ήταν μαζί του, εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

«Χθες (1 Σεπτεμβρίου 2019) και ώρα περίπου 20.20, στο 26 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών - Παλιουρίου στην περιοχή της Καλλιθέας Χαλκιδικής, άγνωστο όχημα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα παρασύροντας δύο πεζούς, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 57χρονου αλλοδαπού και τον τραυματισμό 58χρονης αλλοδαπής, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του δυστυχήματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην εξακρίβωση των συνθηκών πρόκλησης του δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών στο τηλέφωνο 23730-21100.

Παράλληλα η αστυνομία απηύθηνε έκκληση και προς την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και την Ένωση Ενοικιαζόμενων Δωματίων για «τυχόν ένοικο με όχημα που προσομοιάζει στα χαρακτηριστικά του προαναφερόμενου».

Στην επιστολή της ΕΛ.ΑΣ. τονίζεται πως ο δράστης «εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος κινούμενος προς Παλιούρι».

Σημειώνεται ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα που ενεπλάκη στη θανατηφόρα παράσυρση πιθανόν είναι ένα μαύρο Audi S6.

Το αυτοκίνητο έχει υλικές ζημιές από τη σύγκρουση και κατά πάσα πιθανότητα φέρει ξένες πινακίδες.

Κεντρική φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος.