Skip to main content

Συναγερμός για τη μεγάλη κλοπή από τη βίλα γνωστού βιομήχανου

Ο γνωστός επιχειρηματίας δήλωσε στις αρχές πως το χρηματοκιβώτιο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, χρυσές λίρες και χρυσαφικά – κοσμήματα.

Τα ίχνη των δραστών αλλά και το χρονικό της διάρρηξης της βίλας και της κλοπής του χρηματοκιβωτίου του επιχειρηματία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης αναζητούν οι αρχές.

Δείτε - Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο από βίλα στο Πανόραμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας έλειπε σε διακοπές, γεγονός που έχει προβληματίσει την αστυνομία για το κάτα πόσο οι δράστες γνώριζαν για την απουσία του ιδιοκτήτη. Πάντως ήδη στο μικροσκόπιο των αρχών έχει τεθεί οπτικό υλικό που κατέγραψαν κάμερες στη βίλα του επιχειρηματία. Η εταιρεία του επιχειρηματία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και είναι από τις μεγαλύτερες του κλάδου της στην Ελλάδα, με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα.

Όπως αναφέρεται σην ανακοίνωση της αστυνομίας το χρηματοκιβώτιο περιείχε, κατά δήλωση του ιδιοκτήτη, μεγάλο χρηματικό ποσό, χρυσές λίρες και χρυσαφικά – κοσμήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Βραδινές ώρες χθες στην περιοχή του Πανοράματος, άγνωστοι διέρρηξαν οικία, από το εσωτερικό της οποίας αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο, το οποίο κατά δήλωση του ιδιοκτήτη περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, χρυσές λίρες και χρυσαφικά – κοσμήματα.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».