Skip to main content

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το δυστύχημα με μια έγκυο νεκρή στα Διαβατά

Η νέα τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν φορτηγό αυτοκίνητο παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση και συγκρούστηκε με αμαξοστοιχία

Για το τραγικό δυστύχημα με μια νεκρή έγκυο μετά από σύγκρουση φορτηγού με αμαξοστοιχία στα Διαβατά, Θεσσαλονίκης εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Η νέα τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν φορτηγό αυτοκίνητο παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη με συνέπεια να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία, IC 91.

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (19-08-2019) σε ισόπεδη διάβαση στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με επιβατική αμαξοστοιχία, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 41χρονης ημεδαπής επιβάτιδας του αυτοκινήτου και το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Διαβάστε: Νεκρή έγκυος γυναίκα μετά από σύγκρουση ΙΧ με τρένο στα Διαβατά

Η νεκρή, 41 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», ενώ ο 50χρονος οδηγός στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου νοσηλεύεται σε σταθερή αιμοδυναμικά κατάσταση σε χειρουργική κλινική με ελαφρές κακώσεις θώρακα πλευρών (δείτε εδώ).