Skip to main content

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη - Συνελήφθη ο 24χρονος πατροκτόνος

Εξιχνιάσθηκε άμεσα ανθρωποκτονία του 56χρονου άντρα στη Θεσσαλονίκη - Ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη ο 24χρονος γιος του

Στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας του 56χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα σήμερα στα Ν. Μάλγαρα, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη ο 24χρονος γιος του, ο οποίος πρωινές ώρες προσήχθη στο Α.Τ. Μουδανιών, διότι νωρίτερα είχε θραύσει υαλοπίνακα πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Ν. Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά την παραμονή του στην αστυνομική υπηρεσία, αυθόρμητα αποκάλυψε ότι σε προγενέστερο χρόνο, στην κατοικία του στα Νέα Μάλγαρα, είχε τραυματίσει θανάσιμα τον πατέρα του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης με χρήση αιχμηρού αντικειμένου, τραυμάτισε τον 56χρονο άντρα στην θωρακική και κοιλιακή χώρα, καθώς και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία, κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και θα οδηγηθεί αύριο στον αρμόδιο Εισαγγελέα.