Σάββατο 19 Ιουνίου 2021
x

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ξημερώματα χθες οι δύο νεαροί στην περιοχή των Αμπελοκήπων, προσέγγισαν τον ανήλικο και με αφορμή οπαδικές διαφορές επιτέθηκαν σε βάρος του

Στη σύλληψη δύο νεαρών ατόμων, τα οποία σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας για την επίθεση σε 17χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή των Αμπελοκήπων, προσέγγισαν ανήλικο ημεδαπό και με αφορμή οπαδικές διαφορές επιτέθηκαν σε βάρος του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου δύο νεαροί για επίθεση σε βάρος ανήλικου εξαιτίας οπαδικών διαφορών

Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο νεαρών, οι οποίοι επιτέθηκαν σε βάρος ανήλικου.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς 22 και 18 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες και παράβαση του Νόμου σχετικά με αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω ξημερώματα της 31-05-2020 στην περιοχή των Αμπελοκήπων, προσέγγισαν ανήλικο ημεδαπό και με αφορμή οπαδικές διαφορές επιτέθηκαν σε βάρος του προκαλώντας του ελαφρύ τραυματισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την τέλεση των πράξεών τους βιντεοσκοπούσαν το περιστατικό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ