Skip to main content

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το πολύνεκρο τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Αλεξανδρούπολης. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο άφησαν τα ξημερώματα επτά αλλοδαποί στο 648,60 χλμ. της Εγνατίας Οδού Κήπων – Ηγουμενίτσας (ύψος Αλεξανδρούπολης).

ΙΧ που τους μετέφερε παράνομα εξετράπη της πορείας του, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και προσέκρουσε σε μπάρες όπου είχαν τοποθετηθεί για την εκτέλεση εργασιών στον κόμβο Αρδανίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Σήμερα (5-8-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 648,60 χλμ. της Εγνατίας Οδού Κήπων – Ηγουμενίτσας (ύψος Αλεξανδρούπολης), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση υπό κατασκευή διοδίων και ανετράπη.

Από το τροχαίο τραυματίσθηκαν θανάσιμα επτά (7) από τους επιβάτες του οχήματος, καθώς επίσης τραυματίσθηκαν και άλλα πέντε (5) άτομα που επέβαιναν σε αυτό.

Οι θανόντες και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή την 4/8/2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.